Jeg kommer snart (Innbundet)

Serie:  183

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 208
Forlag: Flamme Forlag
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 183
ISBN/EAN: 9788282880206
Kategori: Romaner
Alder: 17 - 70
Omtale Jeg kommer snart

Julie har faket orgasmer helt siden hun debuterte seksuelt, men en dag går hun lei – lei av å late som. Hun låser seg inne på soverommet med proviant, babyolje og Mr. Rabbit – en vibrator med 30 dagers orgasmegaranti fra Kondomeriet. Mens hun ligger der, begynner hun å tenke over sin seksuelle historie: kjærester, tilfeldige forbindelser og ikke minst mannen hun giftet seg med. Sistnevnte surrer utenfor døren sammen med tre barn og en seksuelt velfungerende au pair fra Ukraina, og alle lurer de på hvorfor Julie ikke «kommer snart».

Jeg kommer snart er en mørk komedie om samfunnets forventninger til kvinnen – og kvinnens forventninger til seg selv. Selma Lønning Aarø skriver smart og vittig om seksualitet, identitet og
medienes fremstilling av hva som er «normalt».

Selma Lønning Aarø (f. 1972) er roman- og barnebokforfatter, og har vært spaltist både i Dagbladet og Klassekampen. Bøkene hennes er solgt til en rekke land. Dette er Selma Lønning Aarøs første roman på fem år.

Til toppen

Anmeldelser Jeg kommer snart

Med brodd

"«Jeg kommer snart» er i det store og hele en underholdende bok."

 
Ragnfrid Myhr, Trønder-Avisa

Godt utkome - litterært sett

"Selma Lønning Aarø skriv skamlaust treffande om kjønnsliv, lyst og skam."

Åshild A. Sandvin, Sunnhordland

Kommer noen til å komme?

"«Jeg kommer snart» byr på mye god underholdning, det er en lettbent og kjapt lest satire over våre, ofte svært, navlebeskuende bestrebelser etter å oppnå det perfekte liv og sexliv. Bare ikke forvent å få orgasme."

Erle Marie Sørheim, Dagbladet

Intelligent underhaldning

"Selma Lønning Aarø skriv elegant, intelligent og vittig(...)Alderen, livssituasjonen og det pikante prosjektet skulle snarare kunne rettferdiggjere nemninga hønelitteratur. Og det er meint som ein kompliment."

Merete Røsvik Granlund , Dag og tid

Tørt alle steder

"Lønning Aarø har skrevet en bok om noe så lite tidstypisk som en frigid kvinne (som det het i gamle dager), med en fin ironisk snert mot tidens rådende trender."

Gro Jørstad Nilsen, Bergens Tidende

Jakten på orgasmen

"Hennes karakteristiske blanding av komikk og alvor er intakt. Dette er rett og slett ganske fornøyelig lesning."

Ingvild Kjøde og Stine Okkelmo, KK

Til toppen

Om forfatter

Selma Lønning Aarø (f. 1972) kommer fra Stord, men bor nå i Fredrikstad. Hun debuterte i allerede i 1995 med Den endelige historien, som var vinner av Cappelens konkurranse for beste debutroman. Aarø har utgitt en rekke bøker i ulike sjangere, og har skrevet både for voksne og barn. Hun har også redigert tre årganger av Cappelens debutantantologi Signaler – alle med Nils-Øivind Haagensen som medredaktør.

Vill ni åka mera? (2003), har blitt betegnet som Aarøs gjennombrudd. Med denne romanen ble hun også nominert til Brageprisen.

Barnebøkene om tøffe Milla (Milla bestemmer, 2016, Milla leter etter gull, 2019 og Milla redder Amazonas, 2021), alle illustrert av Tiril Valeur, er blitt favoritter både for ferske lesere og som høytlesningsbøker.

Selma Lønning Aarø har i en årrekke vært spaltist i Dagbladet og Klassekampen. Hun er kjent for sin selvironiske og humoristiske stil.

Bøker i serien