Jeg har hørt det er fint der (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.03 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202593698
Kategori: Noveller
Omtale Jeg har hørt det er fint der

En alkoholisert mor leter etter sønnen hun har mistet ansvaret for. Det er 17. mai og hun vet ikke helt hvilken skole han går på. En aldrende mann fyller dagene med å ta hotellheisen opp og ned. Han ser umiddelbart hva slags mennesker de andre passasjerene er. En parmiddag utvikler seg til en kavalkade av uhell og fornærmelser, men lar også karakterene nærme seg hverandre på uventet vis. En mann har kjørt ned et barn, stukket fra ulykken og oppholder seg på en campingplass. Til kona sier han at han er i Italia. Men ved hjelp av en død katt og en stille stund i et forlatt fortelt blir alt så mye bedre.

Jeg har hørt det er fint der har et stort tematisk og språklig spenn, og med sin andre novellesamling viser Tom Ingar Eliassen at han er en forfatter å se opp for.

Til toppen

Andre utgaver

Jeg har hørt det er fint der
Bokmål Innbundet 2018
Om forfatter

Tom Ingar Eliassen (1972) er født og bosatt i Halden. I 2012 bidro han med tekster i debutantantologien Signaler. Året etter ga han ut novellesamlingen Ni favner og dypere. I 2018 kom novellesamlingen Jeg har hørt det er fint der. I 2019 ga han ut novellesamlingen Det en gang så vakre.