Jeg har hørt det er fint der (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 272
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202581695
Omtale Jeg har hørt det er fint der

En alkoholisert mor leter etter sønnen hun har mistet ansvaret for. Det er 17. mai og hun vet ikke helt hvilken skole han går på.

En aldrende mann fyller dagene med å ta hotellheisen opp og ned. Han ser umiddelbart hva slags mennesker de andre passasjerene er.

En parmiddag utvikler seg til en kavalkade av uhell og fornærmelser, men lar også karakterene nærme hverandre på uventet vis.

En mann har kjørt ned et barn, stukket fra ulykken og oppholder seg på en campingplass. Til kona sier han at han er i Italia. Men ved hjelp av en død katt og en stille stund i et forlatt fortelt blir alt så mye bedre.

Jeg har hørt det er fint der har et stort tematisk og språklig spenn, og med sin andre novellesamling viser Tom Ingar Eliassen at han er en forfatter å se opp for.

Til toppen

Andre utgaver

Anmeldelser Jeg har hørt det er fint der

” Det er et knippe noveller her som er av absolutt ypperste merke. (…) Det er altså lite tvilsomt at Eliassen på sitt beste er en novellesnekker av format.”

Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad

Til toppen

Om forfatter

Tom Ingar Eliassen (1972) er født og bosatt i Halden. I 2012 bidro han med tekster i debutantantologien Signaler. Året etter debuterte han med novellesamlingen Ni favner og dypere. Siden har han utgitt novellesamlingene Jeg har hørt det er fint der (2018), Det en gang så vakre (2019) og Dronningen av Danmark (2020).