Jeg er Pilegrim (Heftet)

Forfatter:

Peter A. Lorentzen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 788
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: I Am Pilgrim
Oversatt av: Lorentzen, Peter A.
ISBN/EAN: 9788280876966
Kategori: Krim
Omtale Jeg er Pilegrim
En ung kvinne blir funnet drept på et nedslitt hotell, alle identifiserende kjennetegn er oppløst av syre. En far blir offentlig halshugget i den pulserende heten på et saudiarabisk marked. Liket av en ekspert i bioteknologi ligger uten øyne på en søppelplass i Damaskus. Menneskelige levninger blir funnet i et avsidesliggende fjellområde i Afghanistan. En perfekt plan er lagt for å begå en grusom forbrytelse mot menneskeheten. Én tråd knytter ugjerningene sammen, og bare én mann vet hvordan ... Pilegrim.

Til toppen

Advarsel: Høyspenning! "Jeg er Pilegrim" er en bladvender av klasse. En intelligent thriller som driver leseren fra side til side.
Tom Egeland, VG

Andre utgaver

Jeg er Pilegrim
Bokmål Ebok 2014
Jeg er Pilegrim
Bokmål Innbundet 2014
Om forfatter
Terry Hayes (f. 1951) brakdebuterte i 2013 med spenningsromanen, Jeg er Pilegrim, som ble en internasjonal bestselger. Den gikk rett inn på bestselgerlistene da den kom ut i England, og ble solgt til over 30 land.

Hayes' er utdannet journalist. Som utenrikskorrespondent i USA dekket han store internasjonale saker som Watergate og president Nixons avgang. Han har også skrevet manus til flere filmer, blant annet Dead Calm og Mad Max 2.