Jeg blir til i møte med deg (Ebok)

En bok om relasjoner

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.59 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202502843
Kategori: Selvutvikling og Helse
Omtale Jeg blir til i møte med deg
Ingen er bare seg selv. Vi lever i et fellesskap og påvirker hverandre. Gjennom en ærlig fortelling fra eget liv formidler Marit Slagsvold relasjonenes betydning, og viser hvordan vi kan leve godt med forskjeller i samliv og i samfunn. Hun tror på mulighetene som ligger i å verdsette at vi erfarer forskjellig og har ulike behov, for sammen å bli tydeligere og til større glede for oss selv og hverandre.

Til toppen

Andre utgaver

Jeg blir til i møte med deg
Bokmål Innbundet 2016
Om forfatter
Marit Slagsvold er utdannet sosilog og gestaltterapeut. Slagsvold var med å starte Oslo Gestaltsenter i 2010. I dag jobber hun som praktiserende gestaltterapeut ved senteret, i tillegg til å undervise.
 
”Interessen for og studier av relasjoner og sosialt samspill har vært en rød tråd gjennom mitt liv og virke. Hvordan henger individ og samfunn sammen, og hvordan påvirker de hverandre? Så lenge jeg kan huske har jeg vært opptatt av forholdet mellom meg og mine omgivelser. Hva betyr det å være seg selv sammen med andre? Hvem er jeg når jeg er alene? Er det mulig å høre til og føle seg fri?

Da jeg begynte på gestaltstudie og i gestaltterapi møtte jeg et tankegods, et miljø og mennesker som våger å ta på alvor ”Jeg blir til ved Du-et” (M. Buber) – at vi påvirker og blir påvirket av hverandre. Som menneske og gestaltterapeut erfarer jeg hvor livgivende og helsebringende det er å utforske og erkjenne ”det som er” – som dukker opp her og nå i tanker, følelser og kropp. Med økt oppmerksomhet om hvordan jeg blir til sammen med andre får jeg større frihet, mer ansvar og et åpnere landskap å utfolde meg i. Mer mening, mer glede. Jeg tror på mulighetene som ligger i å verdsette og bruke at vi erfarer forskjellig og har ulike behov, for å bli tydeligere og mer levende for oss selv og hverandre. Oppsummert i mitt hode og erfart i min kropp er dette kjærlighet i praksis”.

Marit Slagsvold har arbeidserfaring fra Barne- og familiedepartementet, og fra Høgskolen i Oslo med forskning på området sosial inkludering.

Hun er en av forfatterne av boken ”Venner for harde livet” om vanskeligheter i vennskap, og av boken ”Ung sorg” om unge mennesker som opplever dødsfall (Aschehoug 2003, 2008).