Jakten (Heftet)

Serie: Storpocket - internasjonale bestselgere 11

Forfatter:

Roar Sørensen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 320
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Chase
Oversatt av: Sørensen, Roar
Serie:
Serienummer: 11
ISBN/EAN: 9788204153593
Omtale Jakten

April 1950: Et rustent damplokomotiv heves fra en innsjø i Montana. Inne i lokomotivet ligger levningene etter tre menn som døde for førtifire år siden.

1906: Dusinvis av banker i Vesten blir ranet av en mann som med kaldt blod myrder alle vitner, og så forsvinner sporløst. For å stoppe «Bankbøddelen»s plyndretokter, engasjerer de amerikanske myndighetene den beste etterforskeren de kan få tak i – en handlekraftig mann ved navn Isaac Bell.

Bell tar opp jakten på den smarteste og farligste forbryterhjernen han noensinne er blitt stilt overfor. Hovedvåpnene hans er vitenskap, intuisjon og logikk. Men bankraneren blir rasende og bestemmer seg for å snu spillet og ta opp jakten på Bell i stedet. Isaac Bell må nå ta i bruk alle sine evner som etterforsker – ikke bare for å utføre oppdraget, men for å holde seg i live.

Til toppen

Flere bøker av Clive Cussler:

Om forfatter

Clive Cussler er født i Illinois, USA i 1931. Romanene hans har alle tilknytning til havet, og det er ingen tilfeldighet, for han er selv dykker. Han har skrevet en rekke spenningsromaner med helten og eventyreren Dirk Pitt i hovedrollen. Bøkene er oversatt til 40 språk og solgt i mer enn 100 millioner eksemplarer.

Bøker i serien