Italienske kvelder av Maeve Binchy (Nedlastbar lydbok)

Italienske kvelder (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Ann-Magritt Sævold (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2020
Innleser: Grythe, Hilde
Spilletid: 17:57
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Evening class
Oversatt av: Sævold, Ann-Magritt
ISBN/EAN: 9788202669508
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Italienske kvelder

Et kveldskurs i italiensk bringer dem sammen … Aidan – desillusjonert lærer som lever i et kjærlighetsløst ekteskap. Nora – som fulgte etter sin gifte, italienske elsker til Sicilia, men som nå er tilbake i Dublin. Connie – velstående, sofistikert, men med en omhyggelig skjult bakgrunn. Kathy – sjenert, uskyldig skolejente som en dag gjør en sjokkerende oppdagelse. Fiona – som går med t-skjorter med navn på ukedager og skulle ønske hun var vakker og selvsikker. Elevene lærer mye mer enn de hadde regnet med, og innen de skal på den etterlengtede turen til Italia, har alles skjebner endret seg fullstendig.

Til toppen

Flere bøker av Maeve Binchy:

Om forfatterMAEVE BINCHY (1940-2012) startet sin karriere som lærer før hun ble forfatter. Irske Binchy skrev 16 romaner, som til sammen har solgt over 40 millioner eksemplarer verden over, og er oversatt til 37 språk.

«Hun er en fantastisk romanforfatter og spaltist, som engasjerte millioner rundt om i verden. Hun var en stor historieforteller, og vi har satt pris på hennes evne til å engasjere, underholde og overraske.» Michael D. Higgins, tidligere irsk president

Flere Maeve Binchy-romaner utgitt på norsk: Ildfluesommer, Vennekretsen, Et bord på Quentins, Den hellige kilden, Hjerte og sinn, En uke om vinteren og Glassjøen.