Istvillingene av S.K. Tremayne (Ebok)
Ebok

Istvillingene (Ebok)

Forfatter:

Bodil Engen (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2015
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.0 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: The ice twins
Oversatt av: Engen, Bodil
ISBN/EAN: 9788281693371
Kategori: Krim
Omtale Istvillingene

Et år etter at en av deres tvillingdøtre, Lydia, dør i en tragisk ulykke, bestemmer Angus og Sarah Moorcraft seg for å flytte fra London til en liten, skotsk øy utenfor Skye som Angus har arvet fra sin bestemor. Der vil de forsøke å sette sammen bitene av sine knuste liv og komme seg på fote igjen. Men da deres gjenlevende datter, Kirstie, hevder at de har forvekslet hennes identitet -- at hun faktisk er Lydia, og at det var Kirstie som døde -- faller deres verden sammen igjen. Når vinteren kommer, og tåka siger innover, tvinges Angus stadig oftere vekk fra øya for å arbeide. Sarah plages av sorg og tvil, og føler seg mer og mer ensom og sårbar, mens Kirstie (eller er det virkelig Lydia?) sliter med å finne venner på skolen og virker stadig mer forstyrret. En voldsom storm etterlater mor og datter helt isolert og alene på den lille øya. Langsomt hjemsøkes Sarah av en uhyggelig mistanke - hva var det egentlig som skjedde den skjebnesvangre dagen da en av hennes døtre døde? S.K. Tremayne er pseudonym for en kjent britisk forfatter.

Til toppen

Andre utgaver

Istvillingene
Bokmål Heftet 2016
Istvillingene
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Anmeldelser Istvillingene

«Sterkt og skummelt psykodrama... en overbevisende thriller om hvordan ubearbeidet sorg kan skape omveltende tilstander i en famile der tvilen om de reelle hendelsene har slått rot. Psykologisk innsikt, høy gåsehudfaktor paret med litterære ambisjoner slår sjelden feil i en spenningsroman som har fått en utmerket oversettelse»

 
Stein Roll, Adresseavisa

«Psykologisk finspikking av edelt merke... et uimotståelig medrivende psykodrama med stor og almenngyldig gjennomslagskraft.»

Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

«Når forfatteren dertil skaper et bakteppe med nordatlantiske høststormer - med tåke, regn og kulde - oppnås en spenningsfaktor med grøss og gru - uten at disse kulissene skygger for en indre nerve som ligger virkeligheten nær.»

Jon Terje Grønli, Gjengangeren

Til toppen

Om forfatter


S.K. Tremayne er pseudonym for en kjent britisk forfatter.