Isroser (Heftet)

Serie: Arvesynd 24

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Arvesynd
Serienummer: 24
ISBN/EAN: 9788202411305
Kategori: Serieromaner
Omtale Isroser

Siverts venn, David, må flykte fra tyskerne, og Sivert vil skjule ham på gården. Men Mali er urolig. Blir flyktningen tatt, vil det få grusomme følger for dem alle. Ola vet at han er under oppsikt, og tør ikke følge David over grensen. For hver dag som går, øker sjansene for at han skal bli oppdaget …
Men selv om det er krig, må det feires jul, og lysestøpingen er noe av det koseligste Mali vet.

De to småjentene hadde fått hver sin eske til å legge lysene sine i. Marilena holdt et lys i været og studerte det nøye. – Dem vart no kjøle fin, lysan min, sa hun ubeskjedent.
– Det vart dem, istemte Mali. – Di har vore kjøle døktig.
– E skal gje bort et til mor og far i julgåve, strålte Marilena.
Lille-Mali skottet fort bort på moren som holdt på ved kjøkkenbenken. – Det skal e også, hvisket hun og blunket. – Men ho mor må ikkje veta av det.

Til toppen

Andre utgaver

Isroser
Bokmål Ebok 2010
Isroser
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014

Flere bøker av Anne-Lise Boge:

Om forfatter
Anne-Lise Boge (f. 1939) er født og oppvokst på Grünerløkka i Oslo. Hun er utdannet lærer. I mange år var hun også aktiv i hundemiljøet i Oslo, spesielt med golden retrievere. Nå har hun ikke hund lenger, men begge barna har, så hun har fortsatt “nærkontakt” med hunder. Kjærligheten til hund går aldri over, sier hun.
Revmatisme gjorde slutt på lærergjerningen, men ved en tilfeldighet havnet hun i ukebladet Allers. Det var der Arvesynd så verdens lys, da hun ble bedt om å skrive årets “sommerroman”. Siden lanseringen av romanserien Arvesynd 1998 har hun skrevet på fulltid.
Selv om Anne-Lise har hatt sin Ibsenperiode, er det Sigrid Undset som er hennes favorittforfatter. Hun er, og har alltid vært, en lesehest, og setter pris på mange forfattere, både norske og utenlandske. Hun tyr ofte til en god krim for å slappe av, men sier at hun er “altetende” når det gjelder litteratur.
Anne- Lise Boge har to barn og seks barnebarn, og bor i Oslo.
Bøker i serien