Iskaldt av Tess Gerritsen (Ebok)
Ebok

Iskaldt (Ebok)

Forfatter:

Anita Garmannslund (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.08 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Ice Cold
Oversatt av: Garmannslund, Anita
ISBN/EAN: 9788202533533
Kategori: Krim
Omtale Iskaldt

Kingdom Corne i Wyoming står tolv identiske hus med mørke vinduer. Det ser ut som de som bodde der, har dratt i all hast. Men ingen vet hvor de er eller hva som har skjedd. Maura Isles kjører forbi området med noen venner og blir overrasket av et veldig snøvær. Da bilen havarer, tvinges de til å søke tilflukt i den forlatte innesnødde byen. De vet ingenting om det marerittet som akkurat har begynt.

«Gerritsen byr på rikelig med dybde i både plott og personer.» Publishers Weekly

«Etter hvert som spenningen øker, blir det stadig mer klart at Tess Gerritsen har krimsjangeren i sin hule hånd.» Barry Forshaw

FENGSLENDE THRILLER FRA PRISBELØNT FORFATTER

Til toppen

Om forfatter

Tess Gerritsen har fulgt en kronglete vei frem til forfatteryrket. Hun flyttet fra California til Honolulu på Hawaii i 1979. Mens hun hadde barselpermisjon fra sin jobb som indremedisiner, begynte hun å skrive – og et innfall fikk henne til å sende inn en novelle utlyst av Honolulu Magazine. Til hennes overraskelse vant hun!

Hennes første roman kom ut i 1987. Det var en romantisk thriller, CALL AFTER MIDNIGHT, og etter det fulgte åtte romantiske thrillere og et fjernsynsmanus for CBS med Kate Jackson i hovedrollen.