Iskaldt bedrag (Lydbok-CD)

Forfatter:

Kjell Olaf Jensen (Oversetter) Peter Anton Lorentzen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2006
Innleser: Hivju, Erik
Spilletid: 18:59
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Originaltittel: Deception Point
Oversatt av: Jensen, Kjell Olaf og Lorentzen, Peter Anton
ISBN/EAN: 9788202263249
Kategori: Krim
Omtale Iskaldt bedrag

I Washington D.C. er kappløpet om presidentembetet i full gang. Utfordreren, den hensynsløse senator Sedgewick Sexton, leder på meningsmålingene. Men når en av NASAs overvåkningssatellitter plutselig lokaliserer en hittil ukjent gjenstand begravd dypt i den arktiske isen, blir kortene delt ut på ny. Spillet om makt, penger og ære i verdens eneste supermakt akselererer til uante høyder…

I Det hvite hus overlates ingenting til tilfeldighetene. Den sittende presidenten sender senatorens datter, etterretningsanalytiker Rachel Sexton, til Arktis for å verifisere det ekstremt sjeldne funnet. Sammen med et team av forskere, blant dem den karismatiske TV-stjernen Michael Tolland, kommer hun på sporet av et bedrageri av uante dimensjoner. Men hvem har interesse av å holde velgerne – og hele verden – for narr?

Iskaldt bedrag er en ulidelig spennende thriller, like vanskelig å legge fra seg som Da Vinci-koden. Den befester Browns posisjon som verdens beste spenningsforfatter.

Til toppen

Flere bøker av Dan Brown:

Om forfatter

Dan Brown er en av verdens mest populære spenningsforfattere, og hylles for sin evne til å forvandle kunnskaper til drivende spenning. Han har skrevet flere bestselgende romaner, blant annet Da Vinci koden, en av verdens mest solgte romaner gjennom alle tider. Han vokste opp i et hjem preget av interesse for både vitenskap og religion, noe som ga inspirasjon til spenningsromanene som tar utgangspunkt i innfløkte koder, mystiske religiøse organisasjoner, histore og vitenskap.

Browns nyeste roman, Opprinnelse, tar for seg noen av menneskehetens mest grunnleggende spørsmål: Hvor kommer vi fra? Hvor er vi på vei?