Isdronning (Heftet)

Serie: Solsiden 2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202361303
Kategori: Serieromaner
Omtale Isdronning
Pia Brandt føler en enorm lettelse når ektemannen blir dømt til flere års fengsel, men hun finner fort at hun ikke kan føle seg trygg. Karoline bestemmer seg for å stå ved Marius’ side, og er besatt av tanken på hevn – både over Pia og Birgitte.
Selv om han sitter fengslet, har Marius Brandt fremdeles makt over kvinnene i sitt liv.

"Helene sto nesten på kanten av trappeavsatsen, og svigermoren tok et skritt nærmere. – For en deilig tilværelse det må være, smilte den eldre kvinnen søtt. – Du har hele dagen til å tenke på deg selv, hva? Motvillig tok Helene et ørlite skritt bakover. – Det er ikke rart du ikke blir gravid, fortsatte svigermoren kaldt. – Så mye rart som du har proppet kroppen din full av opp gjennom årene. I andre familier ville man være fristet til å kalle deg narkoman, vet du det?"

Til toppen

Om forfatter

Berit Bertling Cappelen (1966) bor i Oslo og har to barn. Vokst opp og studert i Trondheim – jus, psykologi, engelsk, litteratur hovedfag.

Karakteriserer seg selv som ”flink pike”, men brøt med karrierejobb (innen markedsanalyse/-føring) og mann for noen år siden, og begynte å skrive, og begynte å ri igjen for 3 år siden.

Har alltid vært fascinert av europeisk historie, syns nordmenn vet lite. Bruker historien som bakteppe i serien sin, der mange av de skikkelsene er historiske.

Berit om serien Olwyns saga:
"De fleste serieforfattere skriver fra Norge, BBC ville ut av Norge, ha med hester og politikk. Jeg syns dette var mer interessant å skrive om enn om en person som lever og dør i en vik etter 70 år på ett jorde. Ridderromantikk, det historiske og politiske kommer inn etter hvert."

Berit Bertling Cappelen er bokstavelig talt på hjemmebane i sin nye underholdningsserie - Solsiden. Etter mange år på Bygdøy kjenner hun både høvdingene og stammespråket - og ikke minst hemmelighetene bak de fine fasadene på Oslos vestkant.

Bøker i serien