Innsikt gir utsikt (Innbundet)

Den norske enneagramboken

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 207
Forlag: Portal forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788283141153
Kategori: Selvutvikling og Jobb og ledelse
Omtale Innsikt gir utsikt
Hvor godt kjenner du deg selv, og i hvilken grad forstår du deg på andre mennesker? Hvordan tror du andre ser på deg, og hvordan fungerer egentlig dine relasjoner? Enneagrammet er et av de mest detaljrike og kraftfulle verktøy vi har for å analysere og forstå menneskers personlighet. Enneagrammet har vunnet stort innpass i mange organisasjoner i forhold til å utvikle medarbeideres evner til kommunikasjon, samhandling og teamarbeid. Vår erfaring er at denne innsikten kan forandre menneskers liv.

Til toppen

Om forfatter

Camilla Kokai er adjunkt og Prestasjonscoach (ved Universitetet i Agder og Storform AS), og hun har studert NLP og Enneagrammet, samt coaching på BI. Etter at hun hadde undervist i grunnskolen i ni år, tok hun spranget til næringslivet via Menko AS og KOKAI Kompetanse, og kjører nå prosesser innen kultur og ledelse, kommunikasjon og samspill, samt livsmestringsprogrammer i samarbeid med leger. Hun har gjennomført flere prosjekter med større organisasjonsutviklingsfirmaer, og samarbeider for tiden med Xpand.

Dorthe er eier og stifter av Ennea, samt medstifter av IEA-Norge, den norske avdelingen av The International Enneagram Assosiation, som i dag favner mer enn 20 land. Dorthe er NLP Practitioner
og Enneagram Master. Hun tok sin utdannelse i København. I tillegg har Dorthe sertifisert seg i 360 Indicator™, som er et dansk omfattende personlighetsprofil- og coachingverktøy. Dorthe har nå i mange år jobbet utelukkende med å formidle Enneagrammet i bedrifter i Norge. Hun bruker det i forbindelse med lederseminarer, salgskurs, teambygging og kommunikasjonskurs.