Innføring i mikroøkonomi - oppgaver og løsninger (Heftet)

Forfatter:

, og

Legg i ønskeliste

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 144
Illustratør: Norheim, Bjørn
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202309121
Kategori: Økonomi, markedsføring og organisasjonsfag og Fagbøker
Fag: Samfunnsøkonomi
Nivå: Akademisk
Omtale: Innføring i mikroøkonomi - oppgaver og løsninger
Denne oppgaveboken er et nyttig hjelpemiddel for studenter for å tilegne seg teorien i Innføring i mikroøkonomi for økonomisk-administrative studier. Kapittelinndelingen i oppgaveboken følger samme inndeling som læreboken.

Øvingsoppgavene er en blanding av teori- og regneoppgaver, som er egnet til både å teste studentenes grep om de teoretiske aspektene av faget og den avgjørende regningen.

På samme måte som i læreboken er det lagt mest vekt på å dekke kjernepensumet som inngår i de fleste innføringskurs i mikroøkonomi.

Til toppen

Flere bøker av Viggo Andreassen, Ivar Bredesen og Joachim Thøgersen:

Om forfatter
Viggo Andreassen er amanuensis i samfunnsøkonomi ved Handelshøgskolen ved UiT Norges arktiske universitet, campus Harstad. Han er cand.polit. med hovedfag i sosialøkonomi fra Universitetet i Bergen. Andreassen underviser i ulike samfunnsøkonomiske emner. Han har innehatt ulike lederstillinger – herunder stilling som instituttleder – ved Høgskolen i Harstad, der han blant hadde ansvaret for å etablere og utvikle institutt for økonomi og samfunnsfag. Tidligere har Andreassen arbeidet ved Høgskolen i Finnmark.

Ivar Bredesen er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Han har også Master of Arts i samfunnsøkonomi fra University of Reading i England og Master of Business Administration og Master of Science (Finance) fra Heriot-Watt University i Edinburgh, Skottland. Bredesen har også gjennomført Advanced Studies i International Economic Policy Research ved Kiel Institute for the World Economy i Kiel, Tyskland. Han er i dag ansatt som dosent ved Handelshøyskolen ved Høgskolen i Oslo og Akershus, og har bred erfaring som lærebokforfatter.

Joachim Thøgersen er førsteamanuensis i samfunnsøkonomi ved Handelshøyskolen ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Han er utdannet cand.oecon. fra Norges Handelshøyskole, og har doktorgrad i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Oslo. Thøgersen har undervist i mikroøkonomi ved flere høyskoler i Norge.