Ingen svarte skyer (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 135
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202204495
Omtale Ingen svarte skyer
Forfatteren våkner en morgen og opplever det som er blitt kalt "alle kvinners skrekk": Hun finner en kul i det ene brystet. Dette er hennes egen historie - en historie som gjør sterkt inntrykk ved sin ærlighet og sin enkle prosalyriske form.

Forfatteren våkner en morgen og opplever det som er blitt kalt "alle kvinners skrekk": Hun finner en kul i det ene brystet. Det viser seg å være en ondartet svulst, og i månedene som følger blir hun nødt til å forholde seg til både å miste brystet og å gå gjennomgå en serie cellegift- og strålebehandlinger.

Dette er hennes egen historie - en historie som gjør sterkt inntrykk ved sin ærlighet og sin enkle prosalyriske form.

Forfatteren understreker at hun ville skrive en positiv bok. Den handler om sjokk og smerte, men vel så mye om livsvilje og evne til å takle en vanskelig situasjon. Optimismen og humoren går som en rød tråd gjennom det hele - enten hun deler sine opplevelser på sykehuset med oss eller forteller om tanker og hendelser fra tiden etterpå. Samtidig er boken en hyllest til familie og venner som stilte opp, til et helsevesen som fungerte, og til livet selv!

Til toppen