Ingen-og-tredve (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2001
Antall sider: 427
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Thirty Nothing
ISBN/EAN: 9788202191696
Omtale Ingen-og-tredve

Har du noensinne lurt på hva som skjedde med din første, store kjærlighet? Forestill deg at du tilfeldigvis støter på henne tolv år etter det aller første møtet og skjønner at du fremdeles er helt på knærne etter henne. Dette skjer med Dig Ryan da han ser Delilah igjen.

Men tenk deg Nadines dilemma. Du har vært Digs beste venn de siste femten årene, og du har akkurat skjønt at du er forelsket i ham. Delilah stjal ham fra deg på skolen, nå gjør hun det igjen. Er det rart at synet av henne gjør deg rasende og temmelig barnslig? Er det å ringe din første kjærlighet en barnslig ting å gjøre? Kanskje. I alle fall hvis han forlot deg for ti år siden. Uten et ord, og med alle sparepengene dine. Likevel setter sjalusiens grønnøyde uhyre følelsene og fornuften ut av spill. Så Nadine ringer Phil, bare for å hevne seg på Dig...

Dette er en bok om ekser. Om tidligere kjærester, gamle vennskap og hva som skjer når du begynner å rote i fortiden.

Orig.tittel: Thirty Nothing

Oversatt av Bente Rannveig Hansen

Til toppen

Om forfatter

Lisa Jewell ble født i London i 1968. Hun ga ut sin første roman, Ralph's Party, i 1998. Den ble den mest solgte debutboken i Storbritannia det året. I Norge slo hun for alvor gjennom med romanene Barndomshjemmet og Dagen vi møttes, som lå flere måneder på norske bestselgerlister. Lisa Jewell har utgitt 17 bøker, i den senere tid en rekke psykologiske thrillere, deriblant Så var hun borte, Da jeg fant deg og Hvert skritt du tar. Lisas Jewells bøker er blant de ti bestselgende i New York Times og som nummer én på bestselgerlisten i Sunday Times, og bøkene hennes er blitt utgitt over hele verden, på tjuefem språk. Følgende Lisa Jewell-titler er utgitt på norsk: Arven, Tretti pluss, Den store festen, Barndomshjemmet, Dagen vi møttes, Da jeg fant deg, Så var hun borte, HVert skritt du tar og Lucy Lambs hemmelighet. Følg Lisa Jewell på Twitter @LisaJewellUK og Facebook @Lisa JewellOfficial.