Ildbarnet av S.K. Tremayne (Ebok)
Ebok

Ildbarnet (Ebok)

Forfatter:

Tore Aurstad (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 3.0 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: The fire child
Oversatt av: Aurstad, Tore
ISBN/EAN: 9788281694217
Kategori: Krim
Omtale Ildbarnet
Ildbarnet er en intens thriller med sterke islett av gotisk skrekk, fra det ville og vakre kystlandskapet i Sør-England.

Når Rachel gifter seg med flotte David Kerthen, ser alt ut til å falle på plass. Hun flytter fra Londons østkant til en praktfull herregård i Cornwall, der hun er omgitt av velstand og kjærlighet, dype tradisjoner og den hengivne stesønnen Jamie. Men gradvis endrer Jamie adferd, og Rachels perfekte liv begynner å slå sprekker. Gutten får merkelige utbrudd, kommer med urovekkende forutsigelser og hevder å være hjemsøkt av sin mor Ninas gjenferd. Er det bare Jamies måte å straffe Rachel på for å ha tatt morens plass, eller er han mer traumatisert enn hun trodde?

Men Rachel begynner å grave i fortiden, og etter hvert som sommer blir til høst og deretter en snøtung vinter, finner hun grunner til å tro at det kan være noe i Jamies uhyggelige spådom: «Du vil være død før jul.»

Til toppen

Andre utgaver

Ildbarnet
Bokmål Heftet 2017
Anmeldelser Ildbarnet
«Makan til erkeengelsk, psykologisk krim skal en lete lenge etter ... Vi snakker skremmende, menneskelig mørke i nydelige omgivelser som plutselig blir nifse.»
 
Per Magne Midjo, Trønder-Avisa
«... tar hele menneskesinnet på alvor – en roman som ryster liv i våre mest vare nervetråder samtidig med den nærgående kampen om å leve videre.»Jon Terje Grønli, Gjengangeren
«Skummelt og stemningsfullt fra kystlandskapet i Cornwall ... en modernisert versjon av den gotiske uhyggen, godt egnet til peiskos i årets seine påske.» – ,Jarle Natland, Stavanger Aftenblad

Til toppen

Om forfatter


S.K. Tremayne er pseudonym for en kjent britisk forfatter.