Ikke bare Ville Wilma av Andrea Bræin Hovig (Lydbok-CD)

Ikke bare Ville Wilma (Lydbok-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2011
Innleser: Hovig, Andrea Bræin
Spilletid: 1:22
Antall enheter: 2
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202364878
Alder: 6 - 9
Omtale Ikke bare Ville Wilma

Ville Wilma er tilbake, og denne gangen får hun virkelig kjørt seg. For ikke bare skal pappa gifte seg med Mari, men de skal jammen meg ha barn, også. Wilma skal bli storesøster. Og det uten at noen engang har spurt!

Andrea Bræin Hovig debuterte med Ville Wilma i 2008. Dette er den tredje lydboken om Ville Wilma. Andrea Bræin Hovig leser og synger selv.

Dette er en lydbok full av sang og musikk, for HELE familien.

Musikk ved Wilmas orkester. Produksjon, lyddesign, bakgrunnsmusikk av Morten Fjøss Augustinius. Innspilt i Nobel Studio.

Til toppen

Andre utgaver

Ikke bare Ville Wilma
Bokmål Nedlastbar lydbok 2011
Anmeldelser Ikke bare Ville Wilma

Gøyal lydbok!

"Endelig er Ville Wilma tilbake! Denne gangen skal pappa gifte seg med Mari – og ha baby! Men ingen har spurt Wilma om hun har lyst til å bli storesøster. Wilma appellerer til jenter og gutter i både førskole- og skolealder. Det er så deilig at hovedpersonen er en selvstendig jente som er like tøff som toget. Et godt forbilde for andre jenter og gutter! Dette er den tredje boka om Ville Wilma. Vi venter på flere."

Hege Fosser Pedersen, Foreldre & Barn

Til toppen

Om forfatter

Andrea Bræin Hovig (f.1973) er skuespiller og barnebokforfatter. Hun vært ansatt ved flere norske teatre, for tiden ved Nationaltheatret. Bræin Hovig har også medvirket i en rekke filmer og tv-serier. I 2000 mottok hun Anders Jahres kulturpris, og i 2003 gav hun ut musikalplaten "Hjertetvinner".