Ikke bare Ville Wilma (Innbundet)

Forfatter:

Lene Ask (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 68
Illustratør: Ask, Lene
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202359690
Kategori: Høytlesning
Alder: 5 - 10
Omtale Ikke bare Ville Wilma

Ville Wilma er tilbake, og denne gangen får hun virkelig kjørt seg. For ikke bare skal pappa gifte seg med Mari, men de skal jammen meg ha barn, også. Wilma skal bli storesøster. Og det uten at noen engang har spurt!

Andrea Bræin Hovig debuterte med Ville Wilma i 2008. Dette er hennes tredje bok.

Til toppen

Andre utgaver

Ikke bare Ville Wilma
Bokmål Nedlastbar lydbok 2011

Flere bøker av Andrea Bræin Hovig:

Anmeldelser Ikke bare Ville Wilma

"Wilma er en morsom jente med mange sjarmerende og menneskelige personlighetstrekk. Det er så deilig å lese bøker for barn som er fri for stive, endimensjonale figurer. Sammen med festlige betraktninger, humoristiske ord og skildringer pluss et generelt godt språk er denne boken kanskje årets aller beste bok for barn."

Elin Solvang, Mamma

Jentunge med bein i nesa og lopper i blodet

"Wilmabøkene, klart og fargerikt illustrert av Lene Ask, har en atmosfære av noe kjent og kjært. Ikke bare er Wilma pippisk uredd, snill og antiautoritær. Hun har også en pappa som minner om Albert Åbergs: En tålmodig, godlynt og litt tafatt sekstiåtterpappa. Det gjør boka til trivelig høytlesning for barn fra fem års alder."

Maya Troberg Djuve, Dagbladet

Til toppen

Om forfatter

Andrea Bræin Hovig (f.1973) er skuespiller og barnebokforfatter. Hun vært ansatt ved flere norske teatre, for tiden ved Nationaltheatret. Bræin Hovig har også medvirket i en rekke filmer og tv-serier. I 2000 mottok hun Anders Jahres kulturpris, og i 2003 gav hun ut musikalplaten "Hjertetvinner".