Ikigai (Innbundet)

Din vei til et langt og meningsfullt liv

Forfatter:

og

Marit Kleveland Ardila (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Finn din Ikigai
Oversatt av: Ardila, Marit Kleveland
ISBN/EAN: 9788202530433
Kategori: Selvutvikling
Omtale Ikigai

Den japanske øya Okinawa har verdens høyeste konsentrasjon av 100-åringer. Hva skyldes dette?

Denne bokens forfattere dro til Okinawa for å finne årsaken. De intervjuet verdens eldste mennesker som fortsatt lever et aktivt og lykkelig liv og registrerte hvordan det japanske øyfolket lever, hva de spiser, hvordan de beveger seg, hvordan de jobber og deres sosiale omgang. Forfatterne fant ut at det er noe mer enn de ytre faktorene som gjør at folk lever så lenge nettopp her. Nøkkelen ligger i innstillingen til livet: Øybefolkningen lever etter ikigai, gleden over alltid å være opptatt av noe, og å ha en mening med livet.

I denne boken skildrer forfatterne det de fant ut og gir leseren verktøy til å finne sin egen ikigai, sin egen mening med livet, slik hundreåringene på Okinawa gjør det.

Til toppen

Andre utgaver

Finn din ikigai
Bokmål Ebok 2018
Finn din ikigai
Bokmål Heftet 2019
Om forfatter
Héctor García er født i Spania, men har bodd ti år i Japan. Før dette arbeidet han som softwareingeniør hos CERN i Sweits.

Francesc Miralles (f. 1968 i Barcelona) har en universitetsgrad i tysk, og har vært forlegger. Han har skrevet en lang rekke bøker, både for barn og voksne. Den lille kjærligheten er solgt til 18 land.