I løgnens makt av Anne Marie Meyer (Nedlastbar lydbok)

I løgnens makt (Nedlastbar lydbok)

Serie: Odelsjenta 8

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2022
Innleser: R. Haave, Andrea
Spilletid: 3:55
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Odelsjenta
Serienummer: 8
ISBN/EAN: 9788202715380
Kategori: Serieromaner
Omtale I løgnens makt

Kjellaug stirret forferdet på Hallgeir. Den hvite skjorta var åpen i halsen, og det blonde håret var bustet og fuktig av svette. Hun satte hendene på hoftene og så trassig på ham. – Jeg danser med hvem jeg vil, Hallgeir Storli, og hvem det måtte være har du ikke noe med! Kjellaug var arg. Hva innbilte han seg egentlig, den halvgamle bonden? Hallgeir flirte stygt og tok et ustøtt skritt mot Jørgen. – Det skal vi nå se på, snøvlet han og dyttet til tateren. – Gå, sa han. – Vi vil ikke ha slike som deg her.
Nå hadde Kjellaug fått nok. Hun stilte seg foran Jørgen, som hadde forholdt seg taus etter at Hallgeir kom og ville bryte inn i dansen. – La ham være i fred, smalt det fra Kjellaug. – Han har ikke gjort deg noe. Det ble dørgende stille rundt dem. Musikken stilnet og folk begynte å trekke nærmere.

Til toppen

Andre utgaver

I løgnens makt
Bokmål Ebok 2013

Flere bøker av Anne Marie Meyer:

Om forfatter

Anne Marie Meyer, f. 1959, bor i Oslo, men er opprinnelig fra Etnedal i Valdres. Hun arbeidet blant annet som journalist før hun ble forfatter på heltid. I tillegg til å skrive bøker, er Anne Marie en ivrig og dyktig hobbyfotograf. Meyer debuterte med serien Odelsjenta i 2007, og lanserte serien Julie i 2015. Odelsjenta er også oversatt til polsk. Serien Nattsvermere er hennes tredje romanserie.

Bøker i serien