I all evighet (Innbundet)

Forfatter:

Dag Heyerdahl Larsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 1104
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: World Without End
Oversatt av: Larsen, Dag Heyerdahl
ISBN/EAN: 9788202275259
Kategori: Krim
Omtale I all evighet

På allehelgensdag i året 1327, sniker fire barn seg ut av katedralbyen Kingsbridge. I skogen ser de to menn bli drept.

Som voksne vil livene deres flettes sammen av kjærlighet, ambisjoner, grådighet og hevn. De kommer til å oppleve fremgang og sult, pest og krig. En av guttene reiser over hele verden, men kommer hjem til slutt. Den andre blir en mektig, korrupt adelsmann. En av jentene trosser den sterke, middelalderske kirken. Den andre forfølger en umulig kjærlighet. Og alle lever de i skyggen av de uforklarlige mordene de bevitnet den skjebnesvangre dagen i barndommen.

I all evighet er en frittstående oppfølger til Stormenes tid. Handlingen er lagt til den samme byen, Kingsbridge, men to hundre år senere.

Til toppen

Andre utgaver

I all evighet
Bokmål Ebok 2014
I all evighet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Ken Follett:

Anmeldelser I all evighet

"La deg ikke avskrekke av tittelen eller tykkelsen på Ken Folletts bok I all evighet for her kan du bli ettertrykkelig underholdt av en forrykende historisk roman."

 
Berit Kobro, VG

"Ypperlig dramatikk. Ken Follett leverer 1101 sider som kan bli sommerens murstein av underholdning...Follett utsetter personene sine for så store påkjenninger at det kunne tatt knekken på hvem som helst i den virkelige verden. Men poenget med en underholdningsroman er jo å ikke la leseren få tid til å kjede seg, og det makter Follett - og oversetter Dag Heyerdahl Larsen - hele veien fram til siste side. Dette er en solid underholdningsroman."

Kurt Hanssen, Dagbladet

Til toppen

Om forfatter

Ken Follett er født i Cardiff, Wales 1949. I 1978 hadde han en formidabel suksess med Nålen. Han har solgt over 100 millioner bøker, og hans forrige roman På grensen til evigheten gikk rett til førsteplass på listene i USA, Spania, Italia, Tyskland og Frankrike. Romanen Den evige ilden, følger etter suksess-romanene Stormenes tid og I all evighet. I Kjempenes fall, Vinter over verden og På grensen til virkeligheten følger vi skjebnene til fem familier - en amerikansk, russisk, tysk, engelsk og walisisk, mens de gjennomlever det 20. århundre.

Se oversikt over Århundretrilogien her.