I all evighet, filmpocket (Heftet)

Forfatter:

Dag Heyerdahl Larsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 1104
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: World Without End
Oversatt av: Larsen, Dag Heyerdahl
ISBN/EAN: 9788202412135
Omtale I all evighet, filmpocket

Terningkast 5
«...for her kan du bli ettertrykkelig underholdt av en forrykende historisk roman.»
Berit Kobro, VG, Årets beste bøker

I skogen blir to tenåringer vitne til en hendelse som vil endre nasjonens gang, og mordet på en konge binder livene til fire personer sammen i et innviklet nett av kjærlighet, forræderi og hevn.

Kort etter dødsfallet til Edward II søker en merkelig ridder tilflukt i Kingsbridge Priory. Kaos og død forfølger ham og forstyrrer byens eksistens som aldri før. England er på randen av en totalødeleggende krig med Frankrike som vil vare mer enn 100 år, og en pest som vil utslette en tredjedel av kontinentets befolkning sprer seg i Europa.

I all evighet er en frittstående oppfølger til middelalderkrøniken Stormenes tid. Handlingen er lagt til den samme byen, Kingsbridge, men to hundre år senere.
Både Stormenes tid og I all evighet har nå også blitt tv-drama, produsert av Ridley Scott og Tony Scott.

«Ypperlig dramatikk [...] Follett utsetter personene sine for så store påkjenninger at det kunne tatt knekken på hvem som helst i den virkelige verden. Men poenget med en underholdningsroman er jo å ikke la leseren få tid til å kjede seg, og det makter Follett - og oversetter Dag Heyerdahl Larsen - hele veien fram til siste side. Dette er en solid underholdningsroman.»
Kurt Hanssen, Dagbladet

"Et forbløffende detaljert portrett av den sene Middelalder. Forfatteren har gjort eminent research."
The Washington Post

Til toppen

Andre utgaver

I all evighet
Bokmål Ebok 2014

Flere bøker av Ken Follett:

Om forfatter

Ken Follett er født i Cardiff, Wales 1949. I 1978 hadde han en formidabel suksess med Nålen. Han har solgt over 100 millioner bøker, og hans forrige roman På grensen til evigheten gikk rett til førsteplass på listene i USA, Spania, Italia, Tyskland og Frankrike. Romanen Den evige ilden, følger etter suksess-romanene Stormenes tid og I all evighet. I Kjempenes fall, Vinter over verden og På grensen til virkeligheten følger vi skjebnene til fem familier - en amerikansk, russisk, tysk, engelsk og walisisk, mens de gjennomlever det 20. århundre.

Se oversikt over Århundretrilogien her.