I 37. time (Innbundet)

Forfatter:

, Henning Hagerup (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 310
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The 37-th Hour
Oversatt av: Hagerup, Henning
ISBN/EAN: 9788202247577
Omtale I 37. time

Det er en kald og grå morgen i Minnesota da Sarah Pribek kommer hjem til huset hun deler med sin ektemann. De er begge etterforskere i politiet. Michael er dratt til Virginia for å starte opplæring i FBI. Sarah er en erfaren etterforsker og vant til engstelige telefoner fra foreldre og ektefeller. Men fra det øyeblikket hun får vite at Michael ikke er kommet fram til Quantico, får hun en fryktelig forutanelse. Og da hun finner bagen hans ― pent pakket ― under sengen de nylig har elsket i, vet hun det: Mannen hennes er forsvunnet.

Plutselig befinner Sarah seg ved begynnelsen av en slik etterforskning som hun og partneren hennes, Genevieve, rutinemessig gjør. Den type undersøkelse som utleverer familiehemmeligheter og dobbeltliv.

Jodi Compton bor i California. I 37. time er hennes første bok. Oppfølgeren er allerede skrevet og hun jobber nå med sin tredje bok om etterforsker Sarah Pribek.

Til toppen

Om forfatter
Jodi Compton er bosatt i California. Hun har hittil gitt ut to bøker om etterforsker Sarah Pribek: I 37. time (2006) og Sympati mellom mennesker (2007).