Hvor er Willy? 30-års jubileumsutgave (Innbundet)

Serie: Hvor er Willy? 

Forfatter:

Lotte Holmboe (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 31
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Where's Wally? 30th anniversary edition
Oversatt av: Holmboe, Lotte
Serie:
ISBN/EAN: 9788202560720
Kategori: Bildebøker og Populære figurer
Alder: 6 - 9
Omtale Hvor er Willy? 30-års jubileumsutgave

En fabelaktig jubileumsutgave av den aller første boka om Willy. Den satte igang et verdensomspennende farsott for 30 år siden. I jubileumsutgaven finner du i tillegg til de originale scenene også et brev fra Willy selv og en helt ny scene med de kjente ansiktene.

Har du funnet Willy?

Hvor er Willy?-serien er en unik samling aktivitetsbøker i farger der sidene er fulle av knøttsmå karakterer som gjør alle slags rare ting. Målet for leseren er å finne Willy, en artig fyr i hvit og rød-stripete genser, på alle bildene. Og blir det for lett, kan leseren forsøke å finne de fire vennene hans, eller ting de har mistet. Aktiviteten kan sammenlignes med å sette sammen et puslespill på 5000 biter. Men å lete etter Willy er mye morsommere. Både barn og voksne vil ha glede og utbytte av å fordype seg i tegningene.

Til toppen

Flere bøker av Martin Handford:

Anmeldelser Hvor er Willy? 30-års jubileumsutgave

Tre kjappe boktips! 09.09.2017

"Finn Willy! er en klassiker som ikke går ut på dato. Nå feirer verdenssuksessen «Hvor er Willy» 30-årsjubileum - og i den forbindelse gis det ut en jubileumsutgave av den aller første Willy-boken (med bonusspor), samt en aktivitetsbok og en ny samleutgave med alle bøkene. Det trengs, for nå vet jeg til og med hvor skriftrullen er på alle bildene i vår nesten istykkerleste Willy-bok. Alder:3-100."

Camilla Norli, VG

Til toppen

Bøker i serien