Hvor er søsteren min? (Innbundet)

Forfatter:

Tor Edvin Dahl (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 32
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Var är min syster
Oversatt av: Dahl, Tor Edvin
ISBN/EAN: 9788204141477
Kategori: Bildebøker
Omtale Hvor er søsteren min?

Storesøster er borte! Lillebror legger av gårde i luftballong for å finne henne, og sammen med onkelen flyr han over store, fantastiske drømmelandskap. Bølgende åkrer, røykende pudler, elg i godstolen, trimmende griser.

Det blir en reise gjennom barnelitteraturen og kunsthistorien, der kjente figurer og miljøer dukker opp og sklir unna i et mylder av detaljer. Og hvor er søster? Denne store boka må leses mange ganger!

Til toppen

Flere bøker av Sven Nordqvist:

Om forfatter

Sven Nordqvist er født i 1946 i Helsingborg, og har tegnet og malt i hele sitt liv. Han er utdannet arkitekt og har arbeidet som frilanser med reklametegning og har laget illustrasjoner til lærebøker, skjønnlitteratur, plakater og julekort. Siden 1975 har han arbeidet med egen grafikk.

Barnebokforfatter og egen illustratør ble han da han i 1983 vant Opals bildebokskonkurranse med ”Agaton Öman och alfabetet”. Det store gjennombruddet fikk han med sin neste bok ”Pannkakstårtan”.
Bildene i bøkene hans er både fargerike og fulle av små detaljer som gjør dem veldig festlige. Mye skjer i hvert bilde og det utspiller seg en hel verden av små figurer og ting som på sin måte kommenterer det øvrige hendelsesforløpet.