Hvitt på hvitt (Innbundet)

Forfatter:

Dag Heyerdahl Larsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2004
Antall sider: 384
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Whiteout
Oversatt av: Larsen, Dag Heyerdahl
ISBN/EAN: 9788202240325
Omtale Hvitt på hvitt

Ny nifs aktuell thriller fra Ken Follett.

Madoba-2 befinner seg bak toppsikrede dører i en avsidesliggende villa i Skottland. En savnet kanin varsler sikkerhetssjefen Toni Gallo om en mulig sprekk i jernringen som omgir laboratoriet. Mens en snøstorm bygger seg opp, tilkaller Toni hjelp til å avverge en katastrofal utvikling; utløsning av en hittil ukjent, dødelig sykdom, utpressing på internasjonalt nivå, byttehandel med hemmelige forbryternettverk som kan bruke viruset for egne formål. Politifolkene har begynt julefeiringen og er trege til å reagere. Samtidig strever laboratoriets sjef og eier, Stanley Oxenford, med å samle sin splittede familie til stor middag. Virvlende snøkaos, stampende føtter, biler som aldri når frem bidrar til en julefeiring som tar en uforutsigbar, drepende vending.

Ken Follett, en av verdens mest leste forfattere, tar for seg et nifst og uhyggelig aktuelt stoff, og folder ut historien fra krise til krise, fra høydepunkt til høydepunkt.

Orig.tittel: Whiteout

Oversatt av Dag Heyerdahl Larsen

Les utdrag fra boken [pdf]

Til toppen

Andre utgaver

Hvitt på hvitt
Bokmål Ebok 2014
Hvitt på hvitt
Bokmål Heftet 2011
Hvitt på hvitt
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Ken Follett:

Om forfatter

Ken Follett er født i Cardiff, Wales 1949. I 1978 hadde han en formidabel suksess med Nålen. Han har solgt over 100 millioner bøker, og hans forrige roman På grensen til evigheten gikk rett til førsteplass på listene i USA, Spania, Italia, Tyskland og Frankrike. Romanen Den evige ilden, følger etter suksess-romanene Stormenes tid og I all evighet. I Kjempenes fall, Vinter over verden og På grensen til virkeligheten følger vi skjebnene til fem familier - en amerikansk, russisk, tysk, engelsk og walisisk, mens de gjennomlever det 20. århundre.

Se oversikt over Århundretrilogien her.