Hvite løgner (Heftet)

Serie: Legdebarna 5

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 256
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Serie: Legdebarna
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788202328962
Kategori: Serieromaner
Omtale Hvite løgner

Karoline har det godt hos Lina og Aksel, men plages ved tanken på den vonde hemmeligheten som hun må skjule for kjæresten sin. Hun får huspost hos væreier Blix – som viser seg å være ganske annerledes enn hun hadde trodd. En dag kommer det brev fra misjonsforeningen, som innkaller Karoline til møte angående vesle Gunnhild. Dette møtet vil bli skjebnesvangert for åtteåringen.

Karoline visste ikke hvor hun tok motet fra. Hun reiste seg. ”Søsteren min satte nær livet til for å komme bort fra deg. Hun hadde det vondt på Heimly. Du vanskjøttet henne.”
”V-vanskjøttet?” Heimlybonden tok seg til brystet og gapte.
”Korsen våger du å påstå …”
”Se selv!” Karoline nikket så vidt mot Gunnhild, som hadde reist seg og prøvde å gjemme seg bak skjørtene hennes.
”Ikke bare er hun livredd for deg. Hun er tynn som et gresstrå også!”

Til toppen

Andre utgaver

Hvite løgner
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Om forfatter

Trude Brænne Larssen (f.1967) er født i Tønsberg, men vokste opp i Trondheim. Som tjueåring flyttet hun tilbake til Vestfold, og har bodd der siden. Trude debuterte som romanforfatter da hun var 29 år, med vikingserien "Ulveøyne". Mange år senere skrev hun oppfølgeren "Rimfrost". I tillegg er hun forfatteren bak nåtidsserien “Holmegaard” fra galoppmiljøet, og hun har vært medforfatter av serien “Emilies tid”. Etter 15 års forfatterskap og 69 utgitte romaner har Trude valgt å begynne som journalist på heltid, og hun er fast bestemt på at “Legdebarna” er hennes siste romanserie.

Bøker i serien