Hviskende skygger (Heftet)

Serie: Stjerne 

Forfatter:

Kurt Hanssen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Whispering Shadows
Oversatt av: Hanssen, Kurt
Serie: Stjerne
ISBN/EAN: 9788202509231
Omtale Hviskende skygger
Hviskende skygger er første bok i en spennende trilogi fra Jan-Philipp Sendker, forfatteren av Kunsten å høre hjerteslag. Romanen gir en unik innsikt i Kinas nære historie.

Amerikanske Paul Leibovitz har bodd nærmere tretti år i Hong Kong da han blir rammet av en personlig tragedie som også fører til at ekteskapet havarerer. Nå lever han et tilbaketrukket liv på en øy utenfor Hong Kong.

Da han ved en tilfeldighet treffer Elizabeth, en amerikansk kvinne på desperat jakte etter sin forsvunne sønn, blir livet hans snudd på hodet. Mindre enn et døgn senere blir Elizabeths sønn funnet død og Paul bestemmer seg for å finne ut hva som har skjedd.

Etter hvert som Paul og en venn av ham som er politimann, beveger seg ned i underverdenen i Hong Kong, oppdager de mørke hemmeligheter gjemt under Kinas nye velstand. I et land der rike forretningsmenn kan bestikke de juridiske myndighetene, er det nok av muligheter for de som har onde hensikter.

Til toppen

Andre utgaver

Hviskende skygger
Bokmål Innbundet 2015
Hviskende skygger
Bokmål Ebok 2015
Anmeldelser av Hviskende skygger
"...imponerende på alle vis...Godt fortalt og vakkert skrevet."Bookreporter
"Sendker viser at han har førstehånds kunnskap i dette mørke, vakre og hjerteskjærende portrettet av kulturrevolusjonenes ødeleggende arv."Booklist
"[...]Svært gripende[...]blir aldri sentimental og har en oppløftende avslutning."South China Morgning Post

Til toppen

Om forfatter

Jan-Philipp Sendker er journalist og forfatter. Han fikk sitt internasjonale gjennombrudd med Kunsten å høre hjerteslag (på norsk i 2013), som er solgt til over 20 land og skal bli film. Også oppfølgeren, Kunsten å være den man er (2014), ble en stor suksess. Ved nattens ende er siste del i trilogien fra Kina, som også består av Hviskende skygger (2015) og Ensomhetens språk (2018). Sendker skriver nå på en tredje roman fra Burma.

Sendker bor i Berlin med sin familie.

http://janphilippsendker.de/en/

Bøker i serien