Hvileløs (Innbundet)

mellom levende og døde

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202505950
Kategori: Ungdomsromaner
Alder: 14 - 18
Omtale Hvileløs

På vei til skolen legger Emma merke til en gutt som henger utenfor T-banen. Det viser det seg snart at ingen av venninnene ser ham, bare Emma. Alex er et gjenferd. Han har ingen hukommelse om hvem han er eller hvordan han har havnet her. Det finnes bare et sårt minne om noe som gikk veldig, veldig galt. Emma begynner å nøste, snart viser det seg at det er mer til mysteriet Alex enn det hun trodde. 

Til toppen

Andre utgaver

Hvileløs
Bokmål Ebok 2016
Anmeldelser Hvileløs

Levende om døden

"Trovik leverer spennende om gjenferdog uløste mysterier. Historien driver godt fremoverog hovedkarakteren Emma fremstår som ensterk, fryktløs tenåring som tar sine egne valg ogtrives best alene.Leseren får sympati for både Emma og Alex, sombegge er litt utenfor resten av verden. De utvikleret vennskap som skildres fint i boken, og Troviklykkes i å skape troverdige karakterer som ikkeer stereotypiske, men dynamiske og interessante.Det er også forfriskende med en heltinne som kantenke selv og ikke nødvendigvis ender opp medden kjekkeste gutten i klassen."

Kjersti Franziska Ruud-Salomonsen, Vårt Land

Til toppen

Om forfatter
Tina Trovik ble født på Andøya i Vesterålen i 1973. Hun brakdebuterte med "Samuel sekel" i 2012 som også fikk Arks barnebokpris. "Utenfor lyset" er hennes første ungdomsroman.