Hvileløs (Innbundet)

mellom levende og døde

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202505950
Kategori: Ungdomsromaner
Alder: 14 - 18
Omtale Hvileløs

På vei til skolen legger Emma merke til en gutt som henger utenfor T-banen. Det viser det seg snart at ingen av venninnene ser ham, bare Emma. Alex er et gjenferd. Han har ingen hukommelse om hvem han er eller hvordan han har havnet her. Det finnes bare et sårt minne om noe som gikk veldig, veldig galt. Emma begynner å nøste, snart viser det seg at det er mer til mysteriet Alex enn det hun trodde. 

Til toppen

Andre utgaver

Hvileløs
Bokmål Ebok 2016
Anmeldelser Hvileløs

Levende om døden

"Trovik leverer spennende om gjenferd og uløste mysterier. Historien driver godt fremover og hovedkarakteren Emma fremstår som en sterk, fryktløs tenåring som tar sine egne valg og trives best alene. Leseren får sympati for både Emma og Alex, som begge er litt utenfor resten av verden. De utvikler et vennskap som skildres fint i boken, og Trovik lykkes i å skape troverdige karakterer som ikke er stereotypiske, men dynamiske og interessante. Det er også forfriskende med en heltinne som kan tenke selv og ikke nødvendigvis ender opp med den kjekkeste gutten i klassen."Kjersti Franziska Ruud-Salomonsen, Vårt Land

Til toppen

Om forfatter
Tina Trovik ble født på Andøya i Vesterålen i 1973. Hun brakdebuterte med "Samuel sekel" i 2012 som også fikk Arks barnebokpris. "Utenfor lyset" er hennes første ungdomsroman.