Hverdagspsyk (Heftet)

Hvorfor har jeg det sånn? Hvordan kan jeg få det bedre?

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202530792
Omtale Hverdagspsyk

I #Hverdagspsyk får vi psykologisk innsikt og kunnskap som kan hjelpe oss å håndtere motgang og ha det bedre. For det er egentlig det vi ønsker oss - et liv som vi kan fungere i, hvor vi opplever færre negative tanker, mindre stress, mer glede og økt selvfølelse.

Forfatterne Rebekka Egeland og Carina Poulsen – som er psykologer men først og fremst mennesker som alle andre – viser på en tilgjengelig og ekte måte hvordan våre personlige egenskaper spiller seg ut i relasjoner med andre. Boken er et praktisk verktøy til alle som ønsker å håndtere utfordringene man står ovenfor på en konstruktiv og god måte. En guide til å få det bedre, både med oss selv og omgivelsene.

Lesertips: For at du skal kunne få best utbytte av boken, anbefaler vi deg å ta for deg ett og ett kapittel, men du trenger ikke å lese i kronologisk rekkefølge.

Rebekka Egeland er utdannet klinisk psykolog (cand.psychol.) og jobber som daglig leder og sjefpsykolog i Falck Healthcare Norge, hvor det arbeides med å fremme god psykisk og fysisk helse. Hun er opptatt av å normalisere psykiske lidelser og fjerne tabuer. Hun har skrevet flere bøker, inkludert bestselgeren Mindfulness i hverdagen (2009) som har solgt over 40 000 eksemplarer.

Carina Poulsen
er utdannet klinisk psykolog (cand.psychol.) og har et selvstendig foretak hvor hun samarbeider tett med Falck Healthcare Norge. Gjennom sitt foretak Psykolog Carina Poulsen AS tilbyr hun individuell terapi, samt kurs og foredrag for privatpersoner og mot næringslivet. I tillegg underviser hun gruppetimer i kondisjonstrening og yoga.

Med forord av Peder Kjøs, psykolog og kjent fra bla. NRK-serien Jeg mot meg

For å lytte til mindfulness-lydfiler
, gå til soundcloud.com/hverdagspsyk. Her finner du meditasjoner hvor du blir guidet i å trene bevisst tilstedeværelse. Lydfilene vil også støtte deg i å trene grunnholdningene i mindfulness, som åpenhet, nysgjerrighet, aksept, medfølelse og vennlighet.

Til toppen

Andre utgaver

Hverdagspsyk
Bokmål Innbundet 2016
Hverdagspsyk
Bokmål Ebok 2016
Hverdagspsyk
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Carina Carl og Rebekka Egeland:

Om forfatter

Carina Poulsen er utdannet klinisk psykolog (cand.psychol.) og har et selvstendig foretak hvor hun samarbeider tett med Falck Healthcare Norge. Gjennom sitt foretak Psykolog Carina Poulsen AS tilbyr hun individuell terapi, samt kurs og foredrag for privatpersoner og mot næringslivet. I tillegg underviser hun gruppetimer i kondisjonstrening og yoga.

Carina har en 2-årig videreutdannelse i Kognititv Terapi og tar for tiden en 5-årig spesialistutdanning med fordypning i Klinisk Arbeidspsykologi. I tillegg er Carina utdannet innen personlig trening, gruppetrening, yoga og mindfulness.

Carina brenner for å gjøre psykologi tilgjengelig for folk flest, og for arbeidslivet. Hun er spesielt engasjert i lettere psykiske lidelser, og har flere års erfaring med diverse kurs og foredrag både for bedrifter og privatpersoner.
Rebekka Egeland er utdannet klinisk psykolog (cand.psychol.) og jobber i dag som leder i Falck Healthcare Norge. Her arbeides det med å fremme god fysisk- og psykisk helse i befolkningen gjennom lett tilgjengelige og tverrfaglige tilbud for å redusere sykefravær og tidlig uføre.

Hun har videreutdannelse i Mindfulness fra USA og tar for tiden en 5-årig spesialistutdanning i organisasjonspsykologi. Hun har bakgrunn som gruppetreningsinstruktør ved Sats Elixia. I 2008 skrev hun bestselgeren «Mindfulness i hverdagen» som har solgt over 40.000 solgte eksemplarer. Hun har også gitt ut kursledermanualen- og arbeidsheftet «Mindfulness-basert kognitiv terapi» (2012) og er medforfatter av boken «24-timers livsstil – sunn, sterk og frisk» (2015) som er basert på Helsedirektoratets anbefalinger for fysisk aktivitet og kosthold.

Hun er opptatt av å formidle psykologisk kunnskap, normalisere psykiske lidelser og fjerne tabuer, og har over flere år holdt en rekke kurs og foredrag for både helsepersonell og bedrifter i offentlig- og privat sektor.