Hva med meg da (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 1998
Antall sider: 32
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hva med meg da
ISBN/EAN: 9788202179168
Omtale Hva med meg da

Så liten! Så nydelig! Hun er den søteste han har sett! Han gjør alt for å tiltrekke seg hennes oppmerksomhet, men ikke engang da han tar trippel salto på rullebrett glipper hun med øynene. Sikkert fordi han er for stygg. For lang. Og håret hans... Han er helt feil! Tror han - helt til den plutselige erkjennelsen av å være ikke bare hale, eller hår, eller mave - men seg, være hel. Da kan han ta hjertet som er digert av lengsel og springe mot henne. Høstens kjærestebok for alle aldre.

Illustrert av forfatteren.

Til toppen

Om forfatter


Iben Sandemose (f.1950) er tegner, forfatter og scenograf. Oppvokst på Smestad i Oslo, bor nå på Nesodden. Utdannet som formingslærer, og arbeidet i flere år som sløyd- og formingslærer på Rudolf Steiner-skolen, inntil hun sluttet i 1979 for å bli kunstner. Blant flere priser har hun mottatt Hedda-prisen for beste scenografi i 1999, og Kulturdepartementets illustrasjonspris i 2017.

Sandemose har hatt en rekke tegne- og grafikkutstillinger. Hennes rike produksjon omfatter også barnebøker, kalendre, billedbøker for voksne, teaterstykker og utsmykningsoppdrag.