Hva føler du nå? av Cecilie Benneche (Ebok)
Ebok

Hva føler du nå? (Ebok)

Enkle råd mot indre uro

Forfatter:

Maria Våge Traasdahl (Illustratør)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2022
Illustratør: Våge Traasdahl, Maria
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 3.23 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202698232
Kategori: Sjel, Kropp, Sinn
Omtale Hva føler du nå?

Følelsene våre er naturlige, så naturlige at barn og dyr føler dem helt uten videre. For oss voksne er det ofte litt verre. Vi har så lang erfaring i å tenke og administrere oss bort fra følelsene våre at det er vanskelig for oss å bruke følelser som guide. Alt vi sitter igjen med er vond og vag indre uro.

I denne boka får du hjelp til å identifisere hva som plager deg, samt inspirasjon til indre ryddehjelp. Cecilie Benneche er psykolog, og oppfordrer deg til å lete etter vitale følelser som glede, sinne, tristhet og redsel. Når vi har det vanskelig, er det ofte fordi disse følelsene har gått seg vill, godt hjulpet av skyld og skam.

Cecilie Benneche kaller denne indre ryddejobben ”en reise fra uro til bevegelse”. Når vi ikke lenger blander sammen følelse med handling, tvil, dom eller eller bekymring, blir vi rett og slett mer levende.

Til toppen

Andre utgaver

Hva føler du nå?
Bokmål Innbundet 2022
Hva føler du nå? - Enkle råd mot indre uro
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022
Om forfatter

Cecilie Benneche (f. 1970) er psykolog med fordypning i ISTDP (psykodynamisk korttidsterapi). Hun jobbet mange år som barneskolelærer før hun utdannet seg til psykolog, og kombinerer terapeutrollen med skriving og foredragsvirksomhet. Hun formidler ulike tema om psykisk helse, svarer på spørsmål i magasinet Psykisk helse, og driver prosjekt denfølelsen. Hun er fra Kristiansand og bor i Oslo.