Hva er innovasjon? Perspektiver i norsk innovasjonsforskning (Heftet)

Bind 2: Organisasjon og medvirkning – en norsk modell?

Forfatter:

og

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 344
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788276349641
Kategori: Samfunnsvitenskap og Økonomi, markedsføring og organisasjonsfag
Fag: Innovasjon, Organisasjon og ledelse, Samfunnsfag
Nivå: Akademisk
Omtale Hva er innovasjon? Perspektiver i norsk innovasjonsforskning
Spørsmålet om hva innovasjon egentlig er aktualiseres i takt med at innovasjonsbegrepet tas i bruk på stadig nye samfunnsområder. Erkjennelsen av at innovasjon handler om ulike typer prosesser på mange ulike felt, gjør det viktigere enn noen gang å skape en felles diskusjon om de ulike perspektivene på, og erfaringene med, innovasjon.

Tobindsverket Hva er innovasjon? oppsummerer hva dagens norske innovasjonsforskning dreier seg om, hva man studerer, hvordan man studerer det, hva man anser som gjengs viten og hva man har behov for å vite mer om.

Det første bindet handlet om innovasjon forstått som endringer i samfunnsmessige strukturer og systemer. Bind 2, Organisasjon og medvirkning – en norsk modell?, har fokus på de organisatoriske og individuelle forutsetningene for å være innovativ.

Til toppen

Andre utgaver

Hva er innovasjon?
Bokmål Ebok 2015

Flere bøker av Hans Chr. Garmann Johnsen og Øyvind Pålshaugen:

Om forfatter
Hans Chr. Garmann Johnsen (f. 1955) er professor i arbeidslivskunnskap ved Universitetet i Agder. Han har skrevet og redigert en rekke bøker om vitenskapsteori, organisasjonsutvikling, samfunnsendring og innovasjon. Øyvind Pålshaugen (f. 1951) er dr.philos. og forskningsleder ved Arbeidsforskningsinstituttet (AIF) i Oslo. Han har publisert artikler og bøker om innovasjon, organisasjonsutvikling og demokrati i arbeidslivet - i tillegg til kultur- og vitenskapskritiske essays.