Huset ved elven av Hannah Richell (Ebok)
Ebok

Huset ved elven (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.66 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The River Home
ISBN/EAN: 9788202663773
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Huset ved elven

HUSET VED ELVEN er et engasjerende familiedrama fra en nydelig eiendom midt i den vakre engelske landsbygda.


Familien Sorrell inviterer til bryllup i det store huset i Somerset. Den praktfulle eiendommen har en idyllisk hage som leder ned til en elv. Men den fargerike familien, med sine tre voksne døtre, gikk egentlig i oppløsning for flere år siden. Jentenes mor er en berømt barnebokforfatter som har hatt skrivesperre i mange år, og hun er i dyp konflikt med sin yngste datter. Jentenes far har forlengst forlatt sin kone og startet et nytt liv. Hva er det som har ødelagt denne en gang så lykkelige og kreative familien?

Når de kommer sammen for første gang på flere år for å feire bryllup, blir familiebåndene strukket til bristepunktet. Hemmeligheter og misforståelser kommer for en dag, men det er ikke alt som tåler sannhetens lys.

Til toppen

Andre utgaver

Huset ved elven
Bokmål Heftet 2020
Huset ved elven
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Om forfatter
Hannah Richell ble født i Kent i England og vokste opp i Buckinghamshire og Canada. Hun studerte ved universitet i Nottingham og har siden jobbet i film- og forlagsbransjen. Hun begynte å skrive romaner i 2007, og debutboken Hjem i tide fikk flere nominasjoner og ble oversatt til 16 språk.

Hannah Richell bor i Sørvest-England med sin familie. Huset ved elven er hennes andre bok på norsk. Bøkene hennes er utgitt i 22 land og oversatt til 17 språk.

Tidligere utgitt på norsk av Hannah Richell: Hjem i tide (2012)
www.hannahrichell.com