Huset på Silvermoor av Tracy Rees (Ebok)
Ebok

Huset på Silvermoor (Ebok)

Forfatter:

Linda Marie Vikaune (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.46 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The House at Silvermoor
Oversatt av: Vikaune, Linda Marie
ISBN/EAN: 9788202706968
Kategori: Underholdningsromaner og Romaner
Omtale Huset på Silvermoor


Et nytt århundre nærmer seg. To unge venner er i ferd med å tre inn i en verden av penger, privilegier og familiehemmeligheter ...

South Yorkshire, 1899. Tommy har alltid visst at når han ble gammel nok, ville han bli sendt for å jobbe i gruvene. Det vil han for enhver pris unngå. Han har helt andre drømmer om fremtiden. Josie, hans beste venn fra nabolandsbyen, ønsker også å unnslippe sin skjebne. Livet er hardt, mye på grunn av de urimelige kravene til de rike familiene som eier gruvene.

Et forlatt hus ligger på veien mellom deres to landsbyer. Heston Manor har vært avstengt i årevis etter en familietragedie. Da Tommy og Josie en dag bestemmer seg for å utforske dette huset, oppdager de noe som vil ha stor betydning for hele deres fremtid.

"Tracy Rees skriver fra hjertet." Kathryn Hughes, forfatter.

Perfekt for tilhengere av Lucinda Riley and Dinah Jefferies.

"Rørende og oppslukende lesning. Huset på Silvermoor fortjener å bli en stor suksess." Rachel Hore, forfatter

"Jeg elsket Huset på Silvermoor. Tracy skriver alltid så varmt, og fortellingen er både romantisk og fengende." Rosanna Ley, forfatter

Til toppen

Om forfatter

Tracy Rees er av Lucinda Riley blitt utpekt som den mest lovende nye stemmen innen historisk drama, og bøkene er blitt bestselgere i England. Mysteriet Amy Snow ble kåret til vinneren av Bokklubben Richard & Judys konkurranse "Jakten på den neste bestselgeren". Både denne, Kjæreste Blue, Et nytt liv for Florence Grace, Huset på Silvermoor, Timeglasset og Den lille bokens hemmeligheter, har ligget lenge på norske bestselgerlister.