Huset brenner av Beata Ernman, Malena Ernman, Greta Thunberg og Svante Thunberg (Ebok)
Ebok

Huset brenner (Ebok)

Om en familie og et klima i krise

Forfatter:

, , og

Lene Stokseth (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: , , og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2019
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.13 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Scener ur hjärtat
Oversatt av: Stokseth, Lene
ISBN/EAN: 9788202636869
Kategori: Samfunn og debatt
Omtale Huset brenner
Dette er historien om hvordan Greta Thunberg ble den hun er i dag – rollemodellen som startet den første skolestreiken for klimaet i august 2018. Gretas mor, operasangeren Malena Ernman, forteller åpent og gripende om en familie i krise, om diagnoser og sammenbrudd, men fremfor alt om klimakrisen som påvirker oss alle.

Til toppen

Andre utgaver

Huset brenner
Bokmål Innbundet 2019
Huset brenner
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Om forfatter
Malena Ernman er operasanger og Svante Thunberg er skuespiller. Sammen har de barna Greta Thunberg og Beate Ernman. Familien bor i Stockholm.
Malena Ernman (f.1970) vokste opp i Sandviken. Hun er operasanger og utdannet ved Royal Academy of Music og Opera Academy i Stockholm. Ernman har turnert verden rundt og opptrådt i blant andre Tokyo, Roma, Madrid, Paris, London og Los Angeles. I 2009 vant Ernman Melodifestivalen med bidraget "La Voix". Ernman er gift med skuespilleren Svante Thunberg, sammen har de barna Greta Thunberg og Beate Ernman. I august 2018 startet 15 år gamle Greta Thunberg den første skolestreiken for klimaet, noe som var begynnelsen på en internasjonal bevegelse. Familien bor i Stockholm.

Greta Thunberg (f. 2003) startet den første skolestreiken i Stockholm i august 2018, noe som var begynnelsen på en internasjonal bevegelse. I 2019 mottok hun Fritt Ords pris sammen med Natur og Ungdom. Hun bor i Stockholm sammen med familien.

Svante Thunberg (f.1969) er en svensk skuespiller og produsent. Han ble født i Stockholm og er utdannet ved Universitetet i Gøteborg. Han har vært ansatt ved Riksteatern i flere år og er nå produsent og manager for sin kone Malena Ernman. Sammen har de barna Greta Thunberg og Beate Ernman. I august 2018 startet 15 år gamle Greta Thunberg den første skolestreiken for klimaet, noe som var begynnelsen på en internasjonal bevegelse. Familien bor i Stockholm.