Hurra for Norge! (Innbundet)

Serie: Lek og lær 3-6 år 

Forfatter:

Anders Kaardahl (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 40
Illustratør: Kaardahl, Anders
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Lek og lær 3-6 år
ISBN/EAN: 9788202322441
Kategori: Fakta for barn og Les - lek - lær
Alder: 3 - 6
Omtale Hurra for Norge!

En lett og morsom faktabok for barn mellom 3 og 6 år.

Her får du svaret på hvorfor vi feirer 17. mai. Om hvilke kule rovdyr vi har. Og om hvor mange norske barn som får hull i tennene hvert år.

Til toppen

Andre utgaver

Hurra for Norge!
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Jon Ewo:

Anmeldelser av Hurra for Norge!

Hurra for Norge

”(…) morsom lesning for alle (…)”Tone Langseth Luth, Oppland Arbeiderblad

Morsom faktabok om Norge

”Underholdende faktareise gjennom vårt langstrakte land, krydret med humoristiske illustrasjoner, fortalt med innlevelse (…) Anders Kaardahls illustrasjoner har skråblikk på det meste og står fint til teksten.”Hilde Bjørhovde, Aftenposten
”Her er nyttig lærdom både for barn og sikkert også for mange voksne - og alt er skrevet på en måte som ligger barnespråket nær (…) Men sjelden overlever en barnebok uten spennende illustrasjoner. Og her i denne boken er krydderet både kreativt utformet og en veileder for de aller yngste (…) Dette er en bok som bør finnes i alle skolebibliotek i grunnskolen - og den kan dessuten sikkert være et supplement i undervisningen.”Jon Terje Grønli, Gjengangeren

Artig faktabok

”Anders Kaardahl imponerer med morsomme og detaljrike illustrasjoner. Dette, kombinert med lettlest tekst som er tilpasset en ung målgruppe, gjør boken til en opplevelse å lese, enten man pløyer gjennom fra perm til perm, eller bare plukker ut enkeltavsnitt.”
 
Siri Pedersen, Litteraturavisen Bokstaver.no

Til toppen

Om forfatter
Jon Ewo er født i Oslo i 1957. Han har jobbet som konsulent, redaktør, forfatter, frilanser og forlegger. Han har skrevet en serie barne- og ungdomsromaner og sakprosatitler. Jon Ewo har vunnet en rekke priser. Bla. Brageprisen og Riksmålsprisen.
Bøker i serien