Hurra, det er bursdag - fargelegg bursdagskort (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 40
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202521899
Kategori: Hobbybøker
Omtale Hurra, det er bursdag - fargelegg bursdagskort

Hurra, endelig fine bursdagskort du kan lage selv! Til alle bursdagsselskapene du eller barna er invitert i. Og uten at det koster skjorta! Liten bok med 20 bursdagskort til å rive ut og fargelegge. Morsomme og glade mønstre – med påskrift som GRATULERER, HIPP HIPP HURRA og BURSDAGSBARN. Med plass til å skrive hilsenen din på baksiden. Søte og personlige bursdagskort med motiver som passer perfekt til alle som skal feires.  

Fam Irvoll er forfatter og norsk moteskaper. Hun har blant annet utgitt bestselgerne Hysj, jeg fargelegger og Hysj, jeg fargelegger postkort og har designet klær for blant andre Lady Gaga, Beyonce, Nicki Minaj og Katy Perry.

Til toppen

Om forfatter

Fam Irvoll er norsk moteskaper utdannet ved Esmod (2005) i Oslo og Central St. Martins (2008) i London. Hun har designet klær for blant andre Lady Gaga, Beyonce, Nicki Minaj og Katy Perry. Irvoll har jobbet som assistent for blant andre Vivienne Westwood (London) og Alexander McQueen. Hun har deltatt med visninger på Oslo Fashion Week hver sesong siden debuten i 2005. I februar 2012 hadde Irvoll sitt første soloshow under London Fashion Week. Hun mottok Oslo bys kunstnerpris i 2013.