Hundre padleperler (Fleksibind)

- en guide til de beste padlerutene i Norge

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2003
Antall sider: 223
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202216658
Omtale Hundre padleperler
Kanoen er den perfekte farkost for den som vil sette ekstra spiss på friluftslivet. Denne boken er først og fremst en guide til 100 padleturer fra Finnmark til Sørlandet. Turene er gradert etter vanskelighetsgrad og tilgjengelighet.

En guide til padleturer i Norge, fra Finnmark til Sørlandet, fra Kjølen til Vestlandet

Bokens forfatter er Øystein Køhn. Han kaller seg «villmann» med rette; siden 1984 har han vært heltidsengasjert med friluftsliv og villmark. Han holder kurs og multimedieforedrag, arrangerer turer og villmarksmesser, bygger kanoer, lager kniver, skriver bøker og artikler og redigerer tidsskrifter, og han utvikler og tester utstyr for friluftsliv. I norsk padlemiljø er han en sentral skikkelse med omfattende meritter fra konkurranser og ekspedisjoner. Han har skrevet flere padleguider, bl.a. «Kanopadling i Norge» (Boksenteret 1996), og en stor bok om padling, «Padling» (Cappelen 2000). Køhn er redaktør og produsent av Norsk Knivforenings «Knivbladet».

Både familier, nybegynnere og folk som tenker tøffe langferder vil ha stor glede av HUNDRE PADLEPERLER. Her tilbyr han ruteforslag, råd og erfaringer til padlere på alle nivåer

Anmeldelser:

"..den definitivt beste guide for dem som vil utforske Norge fra kano el. kajakk."
Ole Mathismoen, Aftenposten

Til toppen

Om forfatter

Øystein Køhn (f. 1949) kaller seg ”villmann” med rette; siden 1984 har han vært heltidsengasjert med friluftsliv og villmark. Han holder kurs og multimedieforedrag, arrangerer turer og villmarksmesser, bygger kanoer, lager kniver, skriver bøker og artikler og redigerer tidsskrifter, og han utvikler og tester utstyr for friluftsliv … I norsk padlemiljø er han en sentral skikkelse med omfattende meritter fra konkurranser og ekspedisjoner. Han har skrevet flere padleguider, bl.a. Kanopadling i Norge (Boksenteret 1996), og en stor bok om padling, Padling (Cappelen 2000). Køhn er redaktør og produsent av Norsk Knivforenings Knivbladet.

Både familier, nybegynnere og folk som tenker tøffe langferder vil ha stor glede av Hundre norske padleperler. Her tilbyr han ruteforslag, råd og erfaringer til padlere på alle nivåer.