Høy på deg sjæl (Innbundet)

Endorfin som medisin

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202645779
Kategori: Selvutvikling og Helse og psykisk helse
Omtale Høy på deg sjæl

I Høy på deg sjæl – endorfin som medisin får du en rikholdig verktøykasse for å ta i bruk føl-bra-stoffene som den utrolige hjernen din stimulerer produksjonen av. Kom i god hjerneform og opplev en daglig endorfindusj.

Hodet kjennes som bomull og bena som gelé. Motivasjonen er fullstendig fraværende. Men ikke undervurder hjernen din, den er et fantastisk maskineri. Og nøkkelen til å gjenfinne balanse, motivasjon og lykkefølelse ligger i hvordan du bruker den.

Så bli med inn i hjernens og nevrotransmitternes forunderlige verden, hvor lydbølger blir musikk og lidenskap, og glede og sorg blir til. Fordi hver eneste følelse filtreres gjennom dine sildrende elektriske kretser og nevrologiske baner, skjer ikke livet med deg, men gjennom deg. Derfor kan det å endre en eneste ting forandre alt, nemlig ditt eget fokus.

Lær hvordan du kan gå fra å være umotivert til produktiv, opprørt til balansert, ukonsentrert til fokusert. Bli høy på endorfiner, og føl deg bedre når du trenger det!

Aili Kristina Hannisdal er lege, musiker, låtskriver, endorfinentusiast og hundeeier. Hun spesialiserer seg innen psykiatri.

Til toppen

Andre utgaver

Høy på deg sjæl
Bokmål Ebok 2020
Høy på deg sjæl - Endorfin som medisin
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Endorfin som medisin
Bokmål Heftet 2021
Anmeldelser Høy på deg sjæl

«Boken formidler og integrerer oppdatert kunnskap fra medisin, nevrovitenskap og psykologi på en forståelig måte. Konkrete råd og tips er også nyttige og vil motivere mange til ulike former for selvhjelp.»

Nils Landrø, professor ved Psykologisk institutt, UiO, .

«En velskrevet bok som gjør viktige temaer og kunnskap lett tilgjengelig. Bokens store bredde er en styrke, mye jeg forstår bedre etter å ha lest boken.»

Frode Thuen, psykolog og forfatter, .

«Lettlest og interessant om hvordan følelser er fysiske, anbefales!»

Kaja Nordengen, lege, hjerneforsker og forfatter, .

Til toppen

Om forfatter

Aili Kristina Hannisdal er lege, foredragsholder og forfatter. Hun formidler kunnskap om medisin, nevrovitenskap og psykologi på en engasjerende og lettfattelig måte, og inspirerer til å «ta følelsene i egne hender» på @endorfinlegen.