Høst i Kristiania (Heftet)

Serie: Gjenklang 5

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Gjenklang
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788202653842
Kategori: Serieromaner
Omtale Høst i Kristiania

En ung kvinne - en ukjent fortid - en uviss fremtid

Svaret på hvem som drepte moren og hvorfor faren rømte landet, er innenfor rekkevidde. Men uansett hvor mye Ella og Lucas strever, ligger Johannes von Tillisch alltid et skritt foran. Nå er Oliver Dahl arrestert og sannheten kneblet med ham. Etter at en kamerat av Oliver ble skutt på hovedscenen i Nationaltheatret, er Ella og alle hun elsker nødt til å være ytterst varsomme. Hvordan skal hun overleve i von Tillisch-huset, under samme tak som Johannes?

«Herr Johannes?» hun satte seg opp og gløttet ut av vinduet igjen.

«Ja, frøken Holter?»

«Jeg tror De har kjørt forbi frøken Waages hus.» Stemmen hennes skalv, og hun forsøkte å svelge unna den plutselige kvalmen.

«Jeg er klar over det, frøken Holter. Vi er på vei mot havnen.»

«Men …» Ella forsøkte å tenke. Hva skulle hun gjøre? Johannes hadde valgt små, folketomme gater, så det var ingen som hørte henne om hun ropte. «Hva skal vi der?»

«De trodde vel virkelig ikke jeg kom til å la Dem slippe unna med det De har gjort?»

Til toppen

Andre utgaver

Høst i Kristiania
Bokmål Ebok 2020

Flere bøker av Nora Dåsnes og Hannah Mileman:

Om forfatter

Nora Dåsnes og Hannah Mileman (begge f. 1995) begynte å dikte opp historier sammen for å få timene til å gå. Tre år senere vant de NorskeSeriers manuskonkurranse. Bidraget ble med i kofferten til Kingston University i London, hvor de fortsatte å skrive ved siden av bachelorgraden i illustrasjon og animasjon.

I 2017 flyttet de hjem igjen til Oslo, og bor nå på Sagene og arbeider fulltid med skriving, illustrasjon og tegneserieskaping for både barn og voksne. Gjenklang er deres første romanserie.

Hannah Mileman og Nora Dåsnes (begge f. 1995) begynte å dikte opp historier sammen for å få timene til å gå. Tre år senere vant de NorskeSeriers manuskonkurranse. Bidraget ble med i kofferten til Kingston University i London, hvor de fortsatte å skrive ved siden av bachelorgraden i illustrasjon og animasjon.

I 2017 flyttet de hjem igjen til Oslo, og bor nå på Sagene og arbeider fulltid med skriving, illustrasjon og tegneserieskaping for både barn og voksne. Gjenklang er deres første romanserie.

Bøker i serien