Honningbienes vokter (Heftet)

Serie: Bokskatter 2

Forfatter:

Guri Foss (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The beekeeper's promise
Oversatt av: Foss, Guri
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202615987
Kategori: Underholdningsromaner og Romaner
Omtale Honningbienes vokter

2017: Abi har kjærlighetssorg og håper intenst på en ny start da hun får jobb på Château Bellevue på den franske landsbygda. Det gamle slottet har mange hemmeligheter, og Abi trekkes spesielt til en historie om en helt eksepsjonell kvinne – en historie som skal vise seg å få stor innflytelse på Abis eget liv.

I 1938 har Eliane ansvar for bikubene i slottets vakre hage. I den samme hagen forelsker hun seg for første gang, og sakte begynner hun å drømme om en lykkelig fremtid. Men skjebnen har andre planer for Eliane. Krigen nærmer seg, og hun havner i motstandsbevegelsen, noe som setter kjærligheten på en hardere prøve enn hun noensinne kunne forestilt seg.

Fra forfatteren bak bestselgeren Et hav av minner kommer en fortelling om to unike kvinner, fra to ulike generasjoner, som begge må gjøre motgang til styrke når alt ser som mørkest ut.

Til toppen

Andre utgaver

Honningbienes vokter
Bokmål Ebok 2019
Om forfatter

Britiske Fiona Valpy flyttet til Frankrike i 2007 og bodde der i syv år. Sammen med mannen pusset hun opp et gammelt hus i Bordeaux, og på den måten ble hun en slags ekspert på sementblanding, interiørdesign og vinsmaking. Årene i Frankrike har også gitt henne inspirasjon til å skrive, og bøkene hennes er oversatt til tysk, tsjekkisk, tyrkisk og norsk.

I dag bor Fiona i Skottland, men hun reiser ofte på ferie til Frankrike.

Bøker i serien