Hodet fullt av deg (Heftet)

Serie: Eva & Adam 1

Forfatter:

og

Johan Unenge (Illustratør) Hilde Lyng (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 160
Illustratør: Unenge, Johan
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Huvudet fullt av dig
Oversatt av: Lyng, Hilde
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202579173
Kategori: Høytlesning , Populære figurer , Romaner for barn og Lese selv
Alder: 9 - 12
Omtale Hodet fullt av deg

Adam må forlate bestevennen, friidrettslaget og jenta han er forelsket i. Han skal flytte til en ny by. Kan han bli en ny, mye kulere gutt nå? En som aldri mer dummer seg ut, og fremfor alt: aldri mer blir forelsket?

Eva har nok gjøre med å skrive, henge med bestevenninnen Annika og unngå den slitsomme storebroren. Hun har ikke tid til gutter! Og hadde hun hatt det, ville hun hatt en eldre en – rockeren Fetch, for eksempel!

Eva & Adam passer rett og slett ikke sammen. Men på fest kan alt skje ...

Hodet fullt av deg er den første boken i den nye serien om Eva & Adam.

Til toppen

Andre utgaver

Hodet fullt av deg
Bokmål Innbundet 2017
Hodet fullt av deg
Bokmål Ebok 2017

Flere bøker av Måns Gahrton og Johan Unenge:

Om forfatter

Måns ble født i 1961 og bor i Stockholm i Sverige. Han er en svært produktiv forfatter. Allerede som femåring tegnet han sin første bok, og som seksåring hadde han skrevet en sammenhengende fortelling. Gjennom hele oppveksten fortsatte han å skrive fortellinger, men det var først da han møtte illustratøren Johan Unenge (som på den tiden var reklametegner) at han våget å vise materialet sitt til et forlag.

Måns og Johan kan se tilbake på et over 20 år langt samarbeid, som blant annet har resultert i suksesserien om Eva & Adam. I utgangspunktet startet den som en tegneserie i Kamratposten, og derfra utviklet de den videre til å bli 11 seriealbum, ti bøker, to CD-rom, to tv-serier og en langfilm.

Johan Unenge ble født i 1963 og bor i Enskede i Sverige. Han er en svært produktiv illustratør og forfatter, og har tegnet i hele sitt liv. Allerede som 12-åring tegnet han sin første lengre tegneserie. Som 25-åring debuterte han med tegneserien ”Agent Annorlunda” sammen med Måns Gahrton. Etter denne første utgivelsen har de to samarbeidet om mange prosjekt. Ofte med Johan som illustratør, men som oftest som forfatterpar.

Johan og Måns kan se tilbake på et over 20 år langt samarbeid, som blant annet har resultert i suksesserien Eva & Adam. I 2002 debuterte Johan som forfatter på egenhånd. Så langt har han utgitt over 20 bøker.

Bøker i serien