Hobbybok for barn (Innbundet)

samle-lage-leke

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 70
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202248413
Alder: 4 - 12
Omtale Hobbybok for barn

En kan lage massevis av morsomme ting, selv med enkle materialer. Det kan være lurt å samle på esker, kartonger og papprør, eller ting en finner ute i naturen. Mulighetene for å lage noe fint ut av det er mange. Med litt oppfinnsomhet og gøyale farger kan brukte melkekartonger og pappesker bli til en hel fantasiby. Gamle eggkartonger kan bli kyllinger i sprelske farger og pappen fra dorullene kan bli de søteste sommerfugler. Steiner kan bli koselige marihøner når de er malt, og sommerens tur på stranden kan resultere i mange fine ting i skjell.

Tydelige bilder og god forklaring kan gi ideer om hva som kan lages av nesten ingen ting. Gå ut på tur for å lete etter materialer eller finn ting hjemme som kan brukes på nytt. Det kan være greit å samle i en liten materialeske, så er det bare å gå i gang når lysten er der. Etter hvert finner en sikkert på mer å lage selv - og det er jo det morsomste.

Vær oppfinnsom og ha det gøy ...

Til toppen

Om forfatter

Kirsti Hovland har laget mange hobbybøker – både for barn og voksne – innen forskjellige temaer som maling, stofftrykk, lappeteknikk, gipsbandasje, lage ting av esker, skjell, steiner osv.

Kirsti er interessert i mange forskjellige materialer og viser gjerne at man kan lage massevis av morsomme ting, selv med enkle midler. Med litt oppfinnsomhet og fine farger kommer man langt. Blant annet gjennom sitt arbeid med barn i barnehage er hun opptatt av at ideene skal presenteres på en visuelt tiltalende måte og i et enkelt språk, og felles for bøkene er at de presenterer mange godt gjennomarbeidede og enkle fremgangsmåter – og mye inspirasjon.