Hjemmebakt (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 104
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202286965
Kategori: Kokebøker
Alder: 20 - 80
Omtale Hjemmebakt

Ingenting er så herlig som ekte hjemmebakt vare – enten det er hveteboller, prinsessekake eller herlige sprø frokostbrød. Her får du alt du kan tenke deg av bakverk, fra den deiligste søte selskapskake som smelter i munnen, til sunt og grovt brød som metter lenge og gir deg god energi. Du får lettvinte kaker til den overraskende gjesten og ikke minst en mengde oppskrifter på bakverk du kan lage i form og langpanne!

Basisteknikkene fra boka blir vist på www.mrw.no

Til toppen

Anmeldelser Hjemmebakt

Bakeglede fra perm til perm

Oppskriftene er nemlig svært gode, og åpenbart gjennomprøvde.KK
"Paret har levert en rekke jordnære, nyttige kokebøker; to snedne bøker i 2008, praktisk omfang og gode oppskrifter. Verdt å lese: Enkle tips å hente. Instruktive bilder. Verdt å bruke: Veldig hendige som til og med får plass i en kjøkkenskuff. Fine, små vertinnegaver til bakeglade og småbarnsforeldre."Borghild Fiskå, Stavanger Aftenblad

Godlukt

"Bare ordet Hjemmebakt skaper deilige bilder i hodet mitt. Trygghet, varme, gode minner og ikke minst gode opplevelser. Med boken til Marit synes jeg også at luktene dukker opp. (...) Boken innbyr til å prøve ut små og store brød, søte boller og wienerbrød, muffins, og kjeks samt paier og annen småmat. Boken er ujålete og hjelper selv den mest klønete deiglager til en selvsikker terte- og briochebaker"Hanne Buxrud, VG

Til toppen

Om forfatter

Fru Timian, Marit Røttingsnes Westlie (f. 1970), er en av Norges mest populære matbloggere. Hun har utgitt en rekke kokebøker med et samlet opplag på over 100 000 eksemplarer. Fru Timian har hatt en serie på Matkanalen og deltatt i Matkontrollen på TV2. Hver uke lager hun mat live på Facebook.

Fru Timian er kjent for sin ujålete, ukompliserte og begeistrende stil og sin evne til å beskrive fremgangsmåtene slik at den som lager maten eller baker kakene, alltid får et vellykket resultat.

I tillegg til å legge ut oppskrifter og bilder på bloggen er Fru Timian aktiv på andre sosiale medier med bilder og oppskrifter. På SnapChat og Instagram Stories får du se mer fra livet som matblogger.

Fru Timian kan følges her:

Blogg: frutimian.no

facebook.com/frutimian

instagram.com/frutimian

SnapChat – søk på Fru Timian