Hitlers dødelige testament (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 216
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202323417
Omtale Hitlers dødelige testament
I februar 1945 ble Hitlers ubåt U–864 på vei til Japan senket utenfor Fedje – stappfull av gift, bl.a. 65 tonn kvikksølv og uranoksyd. Denne thrilleren forteller historien om U–864 – en tikkende miljøbombe med ubehagelige forbindelseslinjer til norsk samtidspolitikk.

Til toppen

Andre utgaver

Hitlers dødelige testament
Bokmål Heftet 2017
Hitlers dødelige testament
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Anmeldelser Hitlers dødelige testament

Trussel om naturkatastrofe

"Den tyske TV-journalisten og presten Hans-Joachim Schilde har skrevet en bok som bør ta nattesøvnen fra statsminister Jens Stoltenberg, miljøvernminister Erik Solheim og resten av den rød-grønne regjeringen."Jens Vetland, Fædrelandsvennen

Til toppen

Om forfatter

Hans-Joachim Schilde (f. 1946) er utdannet teolog og flyttet til Norge i 1968. Han har vært tysktalende korrespondent som har rapportert fra Skandinavia i flere årtier. Schilde har som TV-journalist laget en rekke oppsiktsvekkende filmer, blant annet fra Burma, Sør-Sudan og Øst-Timor. Flere av dem er vist i NRK og TV2. Sammen med det tyske fjernsynsselskapet Spiegel laget han filmen: «Hitlers tödliches Vermächtnis» om historien til U-864. Filmen ble blant annet vist av BBC, National Geographic, ZDF og NRK. Han grunnla i 1988 Norsk-Tysk selskap (NTS) sammen med Christian Borch og Kåre Willoch.