Himmelen finnes (Heftet)

En nevrokirurgs fascinerende reise inn i døden og tilbake

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 232
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Proof of heaven
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202453633
Kategori: Sjel, Kropp, Sinn
Omtale Himmelen finnes
Tusenvis av mennesker har hatt nær døden-opplevelser, men forskere mener at opplevelsene kun skyldes fantasier. Eben Alexander, en høyt utdannet nevrokirurg, var en av disse. Han visste at nær døden-opplevelser føles ekte, men at de er fantasier som hjernen produserer i ekstreme stress-situasjoner. Men så ble han selv syk av en sjelden sykdom, og hjernen sluttet å virke. I syv dager lå han i koma og legene var i ferd med å avslutte behandlingen da han plutselig kom tilbake til livet.

At Eben Alexander overlevde er et medisinsk mirakel. Men historien han kunne fortelle da han våknet er et like stort mirakel. Mens kroppen lå i koma, dro Alexander ut av kroppen og denne verden, til et sted der han møtte en engel som viste ham veien til en annen dimensjon. Der møtte han en guddommelig kraft, selveste skaperen av universet. Før han opplevde dette trodde han verken på Himmelen, Gud eller sjelen. I dag mener Alexander at god helse bare kan oppnås når vi innser at døden kun er en overgang til en ny tilværelse. Dette er en historie som vil overbevise alle skeptikere.

New York Times bestselger!

Til toppen

Andre utgaver

Himmelen finnes
Bokmål Ebok 2013
Anmeldelser Himmelen finnes
«... denne boken er verd å lese for alle [og] vil alltid fascinere oss uten forstående og få oss til å tenke, lure og gruble, kanskje gjelder det især leger som ser denne type tilstand litt for ofte og alltid fra utsiden.»Tidskrift for Den norske legeforening

Til toppen