Hilsen en som elsker deg (Innbundet)

Forfatter:

Tor Edvin Strøm (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2003
Antall sider: 88
Illustratør: Strøm, Tor Edvin
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202224998
Omtale Hilsen en som elsker deg
En herlig forelska-bok for jenter og gutter fra 9 -12 år. For de som er forelska. For de som drømmer om å bli det, og for de som nettopp har begynt å legge merke til guttene i klassen.

Maria i 6B finner et brev i skolesekken sin: ”Elskede Maria. Du er så søt. Hilsen en som elsker deg.” Hvem i klassen kan ha skrevet det? Er det Oscar eller Torgrim, eller Lise? Tenk at det er noen her som synes hun er søt, som elsker henne! Jakten på brevets avsender starter, men også jakten på hva som ligger bak de forvirrende følelsene, og hva hun skal gjøre med dem.

Per Knutsens nye bok for juniorlesere er en frisk, sjarmerende og hverdagsnær skildring av det som kanskje er den første forelskelsen.

Les utdrag fra boken [pdf]

Til toppen

Andre utgaver

Hilsen en som elsker deg
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010

Flere bøker av Per Knutsen:

Om forfatter

Per Knutsen er født i 1951,og oppvokst på Hamarøy i Nordland, men er nå bosatt i Bergen. Han har til nå utgitt 30 bøker: barnebøker, ungdomsbøker, skuespill, thrillere og romaner, sist ut var romanen Broren til Hugo (2016). Per Knutsen har skrevet en rekke bøker for barn og unge. Han har et utrolig blikk for de små nyanser i livet og en stor forståelse for hvordan det er å være elleve år og forelsket - og i ferd med å bli ungdom. Også flere av hans skuespill er utgitt i bokform.

Ungdomsromanen Svømmersken (1994) ble nominert til Brageprisen. For ungdomsromanen Rått Parti (1995) ble Per Knutsen tildelt Kulturdepartementets Litteraturpris. Per Knutsens thriller for voksne, Høytrykk, ble utgitt på Cappelen i 1997.

I 1998 kom Jentekrigen, en uhyggelig ungdomsroman om maktkamp og sterke følelser i en familie. Kriminalromanen Tigermelk fra 1999 fikk meget gode anmeldelser.

Ærlighet, kjærlighet, løgn, lyst og evnen til å være tro mot seg selv er viktige elementer i Per Knutsens roman, Å salte et hjerte (2001). Knutsens bok har thrillerens uro og den svarte romanens dysterhet i seg.
Per Knutsen fikk Havmannprisen for Broren til Hugo (2016), en roman om oppvekst i Nord-Norge i etterkrigstiden.