Hevneren av Buthler & Öhrlund (Ebok)
Ebok

Hevneren (Ebok)

Forfatter:

Haug Harald (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.55 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hämnaren
Oversatt av: Harald, Haug
ISBN/EAN: 9788202605773
Kategori: Krim
Omtale Hevneren

Når penger, sex og kokain ikke lenger er nok ...

Christopher Silfverbielke – stjernemegler, morder og psykopat – er tilbake, og han er i usedvanlig godt humør. Det skyldes ikke bare champagne, kokain og sexy damer …

Oppholdet på anstalten hvor han var dømt til tvungen psykisk helsevern, brukte han til å legge nye, djevelske planer: Han ville satse på politikken! Takket være sjarm, talegaver og uhyrlige metoder har han nå blitt en framgangsrik riksdagsmann for Kristendemokratene. Men for å vinne det svenske folkets tillit og realisere "Planen" er det enda flere hindringer som må ryddes av veien.

Det er mange som skal få merke hans hevnlyst – ikke minst Jacob Colt, den en gang så dyktige politimannen som fikk sin familie knust av Silfverbielke. Nå sitter en deprimert og alkoholisert Colt og legger sine egne hevnplaner hos Europol i Haag.

750 000 bøker solgt bare i Sverige!

Til toppen

Andre utgaver

Hevneren
Bokmål Heftet 2018
Hevneren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Om forfatter
Dan Buthler er født i Rønne i Danmark og er siviløkonom og forfatter. Med sin interesse for sammenheng og politikk passet han utmerket som samarbeidspartner for forfatteren, journalisten og fotografen Dag Öhrlund. Öhrlund hadde medvirket i 20 bøker da han i 2007 romandebuterte med boken mord.net som ble solgt til 10 land, inkludert Norge hvor den fikk gode anmeldelser. Han er kjent for sin skarpe penn og sitt samfunnsengasjement. Sammen har forfatterduoen vakt stor oppsikt med bøkene om psykopaten Christopher Silfverbielke og politietterforsker Jacob Colt. Bøkene har solgt over 750 000 bare i Sverige.